Tuisku 1, Miinan pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tuisku 1, Miinan pentu
8/2004 Tuisku sai oman kodin

***

Kuulumisia kodista:

Olen Tuisku, Miinan pentu, Mellin ja Gizmon sisko, ikää näissä kuvissa minulla 5 kk. Kutsuvat minua myös Kersantti Karoliinaksi tai Hirviö Morsiammeksi. Johtuu varmaan siitä kun olen kova komentamaan kaikkia, myös kotonani asuvaa karvaista kaveriani, kaukkkari-uros Alpoa.

Hyvin olen kuulemma eläväinen ja kerkeäväinen ipana. Suurin intohimoni on vessapaperin silppuaminen aina tilaisuuden koittaessa. On muuten mennyt jo monta rullaa. Niin ja kenkiä on kiva kantaa yhteen kasaan, vaikka ei niitä niin tuhoaisikaan. Ennätys yhdessä kasassa on 11 kenkää ja muutama sukka. Osaan toki olla kauniistikin, ainakin kun kamera otetaan esiin. Niin ja silloin, kun joku ihmisistäni silittää “nahkamasusta”.

Syön reippaasti ja hyvin olen kasvanut, tasaisesti sanoo ihmis-mami. Rokotusten lisäksi olen joutunut käymään eläinlääkärissä pari kertaa. Ekalla kerralla pistivät minut nukkumatin matkaan ja parsivat etujalkaani hirmuisella tikkimäärällä. Juoksin metsässä tosi kovaa enkä ollenkaan huomannut väistää sitä kantoa, joka oli keskelle kulkureittiäni pistetty.

Toisella kerralla käytiin vaan näytillä, kun “Alpo-veikka” nappasi nenästä. Sanoivat, että sain “pataa”, koska roikun aina Alpon huulissa ja kiusaan muutenkin. Täytyy kyllä rehellisyyden nimissä myöntää, että veikka oli jo kauan ollut kovin kärsivällinen. Ihmis-mami olisi kuulemma kovin iloinen, jos kuulisi muidenkin sisarusten kuulumisia, joten laittakaa sähköpostia anneli.ponen@luukku.com

***

Narttupentu