Tuike (nyk. Lillemurr)

Lisätty sivulle: 2011-12-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tuike (nyk. Lillemurr)
28.1.2012 Tuike sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

16.3.2012 Tuike, joka on saanut nimekseen Lillemurr, voi erittäin hyvin ja vaikuttaa onnelliselta.”Lilu” on oikein fiksu, ihastuttava ja huumorintajuinen koira. Käyttäytyy erittäin hyvin sisällä ja ulkona. Ollaan käyty lääkärillä, trimmaajalla, kyläilemässä, tehty mukavia ulkoiluretkiä. Kaupunki ympäristö ei ole tuottanut ongelmia. Hieman varovainen on toisia koiria kohdatessa, lähinnä vetäytyy. “Lilu” nauttii siirtolapuutarhalla käynneistä jo nyt lumiseen aikaan, kesä tuo oman maailman tullessaan kun muutamme mökille. Olen aivan rakastunut siihen pieneen iloiseen tyttöön, hienoa, että tapasimme. Sääli, ettei minulla ole kuvia kuin puhelimessa. “Lilu” on saanut paljon ihailijoita ja muutaman mukavan koira-kaverin.

***

Leikattu narttukoira, noin 4 v.

23.12.2011 Tuike, aikuinen narttu n. 4 vuotta, etsii kotia Kohtla-Järven koiratarhalla. Tuikella on ollut koti, mutta se on joutunut tarhalle omistajan sairauden vuoksi. Tuike on kooltaan pieni ja se on asunut entisessä kodissa pentujensa kanssa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.