Tsaki

Lisätty sivulle: 2011-08-06

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tsaki
2.10.2011 Tsaki sai kodin Porvoosta.

***

Kuulumisia kodista:

26.9.2014 Hei, vuodet on vierähtänyt mutta halusin lähettää Tsakin kuulumisia. Tsaki on todellinen sydäntenvalloittaja. Ja rakastaa ihmisä ja olla lähellä. Uusia tuttavuuksia lähestyy ensin varovasti mutta lämpenee kuitenkin hyvin nopeasti. Tsaki on perheen muiden koirien pomo pienestä koostaan huolimatta, pistää toiset ojennukseen. :)

Tsaki on uskollisin koira mitä olen ikinä nähnyt. Alkuhetkistä saakka Tsaki otti minut omistajakseen ja on seurannut minua siitä saakka. Hihnassa tai ilman. Ei mitään ongelmaa. Alussa vaikea oli päästä käymään jopa suihkussa/ vessassa kun tyttö itki oven takana ja tuli hätä että äiti nyt jättää. Mutta tilanne on täysin muuttunut alkutaipaleelta ja Tsaki on rentoutunut. Tietää että tulee se äiti aina takaisin. Uiminen ja Lenkillä käyminen on Tsakin lempi puuhaa. Tietenkin pusuja ja hellyyden osoituksia unohtamatta. Virtaa riittää tässä pikku pakkauksessa. :) Oikea ihmisen paras ystävä.
Terveisin Laura ja Tsaki

***

Leikattu narttukoira, nuori

6.8.2011 Tsaki on Leedi -nartun pienikokoinen pentu. Tsaki on myös otettu huostaan entiseltä omistajalta. Tsaki on erittäin hyväluonteinen koira, joka haluaa olla ihmisen lähellä. Tulee toimeen muiden koirien kanssa. Tulee toimeen myös lasten kanssa. Tsaki vähän aristaa kissoja, mutta ei jahtaa niitä. Tsaki “nauraa”. Tsaki on valmis rokotusten puolesta matkustamaan Suomeen 11.9.2011 alkaen.

Koira luovutetaan uuteen kotiin leikattuna, tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnasta. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.