Trixie

Lisätty sivulle: 2011-11-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Trixie
1/2012 Trixie sai kodin hoitopaikastaan Spannu koiran kaverina

***

Steriloitu narttukoira, noin 5-6 v.

16.12.2011 Trixie saapui suomeen kotihoitoon, toistaiseksi siitä ei oteta kyselyitä.

21.11.2011 Trixiestä ei oteta enempää kyselyitä tällä hetkellä.

13.11.2011 Trixien kynsiä joutuu leikkaamaan normaalia useammin, kynnet kasvavat nopeasti. Trixie ei sovi ensimmäiseksi koiraksi. Tarhalla se on aika ahdistunut ja tarvitseekin päättäväisen ja kokeneen omistajan. Trixie on ystävällinen kissoille sekä muille koirille. TRIXIELLE ETSITÄÄN EDELLEEN KOTIA TAI HOITOPAIKKAA, Triexie voisi tulla suomeen itsenäisyyspäivän tietämillä.

8.11.2011 Trixie on 5-6 vuotias pienikoikoinen ja hyvin ystävällinen & mukava narttu. Trixie pitää auton kyydissä olemisesta. Trixien tassua on operoitu, yksi varvas on poistettu kokonaan ja tassussa on myös vanha vamma joka on kasvanut huonosti kiinni. Tassu on muutoin kunnossa, eikä häiritse koiraa. Löydettäessä Trixien kynnet olivat niin pitkiksi kasvaneet, ettei koira voinut kävellä ja kynnet piti leikata eläinlääkärin vastaanotolla.

Trixien olisi hyvä päästä kotiin tai hoitopaikkaan ennen kovia talvipakkasia, Trixie ei pidä kylmästä, eikä sen lyhyt karva liiemmin ulkohäkissä pakkasilta suojaa. Tarhalla ei ole tällä hetkellä keskeneräisen remontin vuoksi sisätiloissa häkkejä koirille.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Koira leikataan ennen kotiin tuloa. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.