Tove

Lisätty sivulle: 2016-05-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tove
14.6.2016 Tove sai kodin

***

Narttupentu, noin 4 kk, kotihoidossa Suomessa

13.05.2016 Tovesta ei oteta tällä hetkellä kyselyitä vastaan terveydellisistä syistä.

09.05.2016 Tove, Tane, Telma, Tiitta, Toivo, ja Tyyne ovat sisaruksia, joiden emä on jo aiemmin kotiaetsiviin lisätty nuori Linda joten rotuperimässä on ainakin saksanpaimenkoiraa ja pennuista kasvaa keskikoisia- suuria. Pentujen isästä ei ole tietoa.

Telma, Tane, Tiitta, Toivo, Tove ja Tyyne ovat sisaruksia,

Tove matkusti kahden veljensä ja kolmen siskonsa kanssa Tallinnasta kotihoitoon Suomeen. Tove on iältään noin 4 kk ja viettänyt koko elämänsä tarhalla, joten nyt on neidin aika opetella kotikoiran elämää. Tove etsii sitoutunutta ja kärsivällistä kotia, josta löytyy intoa koiran kouluttamiseen.

KULUKORVAUS leikkaamattomasta koirasta on 200 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.