Tosca (nyk. Picasso)

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tosca (nyk. Picasso)
8/2004 Tosca sai kodin Riihimäeltä

***

Kuulumisia kodista:

Heippa! Picasso tässä moi! Ajattelin että voisin kirjotella teille vähän kuulumisiani. Olen viihtynyt täällä Riihimäellä toooosi hyvin. Tykkään käydä ulkona lenkeillä ja pidän varsinkin siitä kun emäntäni antaa minun juosta ja leikkiä joskus ulkona vapaana. En ole vapaana ollessani ajatellut karata minnekään koska minua hieman pelottaa oudot paikat enkä haluaisi eksyä. Mutta olen myös saanut monia uusia koiraystäviä. Niiden kanssa on kiva leikkiä jos ne vaan viitsii. Minä taidan olla vähän liiankin energinen joskus ja vanhemmat koirat eivät oikein pysy tahdissani eivätkä jaksa leikkejäni. Mutte ei se minua haittaa koska on minulla nuorempiakin ystäviä jotka leikkivät kanssani oikein mielellään.

Nykyisin tykkään tehä myöskin suurimman osan tarpeistani tuonne pihalle jotta sisällä olisi siistimpää. Emäntäni ja isäntäni kiittävät ja kehuvat minua aina kun onnistun pidättämään aina seuraavaan lenkkikertaan asti. Usein saan siitä palkinnoksi vielä jotain namia.

Sisällä ollessani olen aika kiltti vaikka välillä kyllä löydän sellaisia jännittäviä tavaroita joita haluaisin hirmusesti vähän maistella ja pureskella. Isäntäväki ei kuitenkaan tykkää kun leikin niiden kengillä tai muilla tavaroilla joten pyrin tekemään sen kun olen yksin kotona. Muuten tiedän kyllä mitä tarkoittaa kun minulle sanotaan ei. Se siinä vaan on että kun tekisi niin kamalasti mieli leikkiä ettei aina malta kuunella mitä minulle sanotaan.

Kasvanutkin minä olen ihan kivasti. Ainakin kaikki kivat tädit ja sedät sanovat niin kun käyvät minua katsomassa. Kyllähän minulle ruoka maistuukin joten ei se mikään ihme ole että vähän tulee kokoa lisää. Ja kyllä minä aion tästä kasvaa vielä lisääkin.

Eilen isäntäväki vei minut eläinlääkärille. Hänkin oli hirumsen kiva. Hän tykkäsi että aloitettaisiin minun rokotukseni ihan uudestaan koska hän ei oikein luottanut niiten rokotusten tehoon mitkä olin saanut Eestissä. Taisin olla silloin vielä liian nuori, eikä ne rokotukset oikein varmaan tehonut minuun. Mutta nyt sain ne uudestaan eikä minua pelottanut yhtään. Menen neljän viikon kuluttua taas käymään siellä ja lupaan olla silloinkin yhtä urhea.

Lopettelen tälläkertaa mutta kirjottelen taas joskus lisää. Terveisiä sinne kaikille ja erityisesti Taffe kaverilleni jota olisi kiva joskus vielä nähdä! Pistän vielä tämän sähköpostin liitteeksi joitain kuvia itsestäni jotta näkisitte millaista minulla on uudessa kodissani! Terveisin Picasso ja isäntäväki Kerstin ja Juhani