Topi

2009 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Hyskymix Topi etsii eläkekotia omakotitalosta.

10.3.2019

Ystävälliset huskymix urokset Topi ja Rasmus etsivät kotia joko yhdessä, tai erikseen perheestä jossa olisi koirakaveri. Topi on ystävällinen poika joka tulee toimeen toisten koirien kanssa. Pojat ovat tottuneet asumaan ulkokoirina, joten sisäsiisteydestä ei ole varmuutta. Molemmat ovat iästään huolimatta energisiä ja kaipaavat liikuntaa. Pojat etsivät kotia mielellään omakotitalosta. Topi ja Rasmus ovat sijaiskodissa Keski-Suomessa.

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 150 €. Yli 10-vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Petra / 0503070137

Soittoajat: su 12-17 , ma 15-20 ja ke 16-20, muina aikoina kyselyt sähköpostitse.

petrarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.