Topi Tiibettiläinen

Lisätty sivulle: 2012-05-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Topi Tiibettiläinen
5/2012 Topi sai uuden kodin Lempäälästä

***

Leikattu uroskoira, noin 2 v.

22.5.2012 Topi etsii edelleen omaa kotia :). Topi on ketteräjalkainen, omaan ihmiseen täydellä sydämellään kiintyvä, noin kymmenkiloinen iloinen koirapoika.

14.5.2012 Topi on yhdistykselle luovutettu suomalainen kodinvaihtaja. Topi joutuu etsimän uuden kodin omistajan vaikean elämäntilanteen vuoksi. Topi on noin 2-vuotias tiibetinterrieri. Turkki sillä on tällä hetkellä erittäin huonossa kunnossa, ja se tullaan vielä hoitamaan. Topi on hoidossa Kiikoisissa ja siihen voi tulla sopimuksen mukaan tutustumaan, Topi tullaan myös kastroimaan ennen luovutusta.

Topi on ystävällinen ja kiltti koirapoika, tulee toimeen ainakin narttukoirien kanssa, aiemmin sillä on kodissaan ollut kaverina toinen uros, joten niidenkin kanssa. Autossa Topi matkustaa nätisti. Topi ei sovellu kerros- tai rivitaloon, koska se saattaa metelöidä yksin jäädessään. Yksin jääminen on sille tällä hetkellä erittäin kova koettelemus, joten yksinoloharjoituksiin tulee varata aikaa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä ja sirutettuna. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.