Topi

Lisätty sivulle: 2011-10-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Topi
27.10.2011 Topi sai kodin Lahdesta.

***

Kuulumisia kodista:

11/2011 Topi kotiutunut ongelmitta, tykkää kovasti juosta pallon perässä. Pihalla lenkeillä käydessä tahtoo jo tehdä muiden koirien kanssa tuttavuutta, mutta ei vaivaannu jos tälle haukutaan. Tykkää olla joka päiväisissä touhuissa mukana. Kaiken kaikkiaan ihana ystävä.

***

Uros, noin 4v.

21.10.2011 Topi on suomalainen uutta kotia etsivä jackrusselterrieri ja ikää sillä on 4 vuotta. Topi on kotihoidossa Turussa ja siihen voi sopimuksen mukaan mennä tutustumaan.

Uudet kuulumiset hoitopaikasta: Topi on nyt reipastunut lisää ja alkanut myös vähän haukahdella rapun äänille. Kävimme eläinlääkärillä, missä Topille annettiin rokotus (parvo, penikkatauti, kennelyskä, maksatulehdus), seuraava rokotus kuukauden kuluttua. Korvissa oli tulehdusta ja niihin sain tipat, kynnet leikattiin. Muuten Topi on hyvä kuntoinen, paino n. 9.6kg.

18.10.2011 kuulumisia kotihoidosta: Topi vaikuttaa todella mainiolta ja kultaiselta pikkukoiralta (säkäkorkeus n. 35cm ). Tänään se on jo käyttäytynyt rauhallisesti ja pystyy nukkumaan itsekseen, vaikka minä tekisin jotain muuta kuin istuisin hiljaa paikallani. Eilen se säntäili edestakaisin asunnossa ja vikisi, rauhoittuen vain pieniksi hetkiksi. Ruoka ja vesi sille on maistunut koko ajan ja tarpeetkin se on tehnyt normaalisti. Eilen illalla se oli huomaamattani pissannut kylpyhuoneeseen ja yön aikana tuolinjalkaan.

Topi pitää sylissä olemisesta ja paijauksista. Sillä on paljon energiaa ja leikkiessä saattaa meno mennä hieman rajuksi, välillä se näykkäisee vahingossa ranteesta tai kädestä. Se on tainnut tottua leikkimään isomman koirakaverinsa kanssa. Energisyydestään huolimatta Topi on ollut sisätiloissa rauhallinen.

Lenkillä Topi vetää hihnassa jonkin verran, mutta muuten käyttäytyy hienosti. Yllätyin sen voimien määrästä, mutta onhan se lihaksikaskin. Vastaan tulevista koirista se ei juurikaan välitä, eikä räyhää vaan mieluummin kiertää muut koirat, varsinkin itseään isommat. Tervehtiessäkin se on ollut nätisti ja sosiaalinen. Topi vaikuttaa fiksulta ja varmasti oppii kulkemaan ja leikkimään nätisti. Siitä voisi saada hyvän lenkkikaverin.

Kynsisakset nähdessään Topi vaivihkaa hivuttautui asunnon toiselle puolelle, mutta nyt olemme koettaneet totutella niihin herkkupalojen avulla.

Asun kerrostalossa ja Topi kuuntelee tarkkaan jos rapusta kuuluu ääniä, mutta ei hauku niille. Tänään luonani kävi pari vierasta, mistä Topi tuli todella iloiseksi ja halusi kovasti leikkiä heidän kanssaan.

Kulukorvaus Topista on 180 euroa. Topin ottaja sitoutuu kastroimaan koiran mahdollisimman pian.