Toffo

Lisätty sivulle: 2016-11-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Toffo
20.11.2016 Toffo sai kodin Vaasasta

***

Narttukoira 5 v, steriloidaan

14.11.2016 Toffo on jo kovin reipastunut, ja hihnassa kulkeminen sujuu, vaikka pelästyessään jotain Toffo vielä koittaakin pakittaa tai pyristellä. Vapaana ollessaan Toffo saa riemukkaita juoksuhepuleita, kieriskelee hangessa ja nuolee toisten koirien naamat. Sisäsiisteyskin etenee hyvin, kun vain tarpeeksi usein käy Toffon kanssa ulkona. Toffo osaa jo näyttää kuljeskelemalla, vikisemällä ja tulemalla nuolemaan, että on hätä. Toffolle kelpaa kaikennäköiset ja kokoiset koirat, kunhan eivät vain sille rähjää, haukkuvia ja uhkaavia koiria toffo pelkää, ja kiertää kaukaa.

9.11.2016 Toffo on norwichinterrieri, joka etsii kotia rauhallisesta paikasta, vaikkapa toisen koiran kaverina. Toffo on tottumaton kulkemaan hihnassa, eikä sisäsiisteyskään ole täysin hallussa, mutta tyttö on todella kiltti ja hellyydenkipeä. Toffo on aika ujo, ja väistelee uusia asioita, ääniä, kohti tulevia ihmisiä, käsiä ja muuta sen mielestä jännittävää. Toffo tarvitsee paljon rohkaisua, eikä kaupunkiympäristö tälle tytölle sovi, sillä koko ulkomaailma on uutta ja jännittävää jopa omakotitalon hiljaisella pihalla. Toffo ei osaa mitään käskyjä, mutta osaa olla yksin kyllä hyvin, ei pidä ääntä eikä mitään tuhoa. Paras koti Toffolle olisi lapseton, rauhallinen koti kaupungin vilinästä syrjässä, vaikkapa rivitalo tai omakotitalo, jossa osattaisiin arkailevaa koiraa rohkaista.

KULUKORVAUS narttukoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.