Tobias

Lisätty sivulle: 2012-06-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tobias
18.8.2012 Tobias sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

2.1.2013 Tobias on ollut meillä nyt 5kk ja hienosti on mennyt ihan alusta asti! Tuntuu kun Tobi olisi aina ollut meillä. Sopeutuminen alkoi heti autoon hyppäämisen jälkeen! Muutama viikko tulosta alkoi vähän uhitella, varsinkin meille aikuisille ja vanhemmalle pojalle, joka näkyi varsinkin ulkona “remmissä rähjäten” ja hyppien. Nyt ole itse saanut sen loppumaan päättäväisyydellä ja komennolla mutta pojan kanssa vielä samaa “isottelua”. Nuorempiin lapsiin ei uhittelua ole.

Toisten koirien kanssa on hieman varautunut, nartut hyväksyy paremmin. Vapaana ollut leikatun uroksen kanssa ja hienosti meni. Koirapuistot selvästi ahdistaa Tobia vieläkin. Pitkiä lenkkejä kävellään päivittäin ja ravitsevaa ruokaa syö hyvin, minkä johdosta turkki ja iho erittäin upeassa kunnossa! Väri turkissa muuttunut: paljon harmahtavaa laikkua, keltaisuus lähtenyt kokonaan pois. Painoa tullut lisää n. 4kg. Kaiken kaikkiaan upea tapaus! Hyvää kevään jatkoa, laitan kuvia tulemaan myöhemmin! T. Nina, Tobi&co

***

n.2-3 v Uros, kastroidaan

12.7.2012 Tobias on yhtä iloinen ja halattava kuin aikaisemmin, mutta ketjuelämä on saanut energiat pojalla kasaantumaan ja Tobias juoksee ja säntäilee ketjunpäässä malttamattomana. Se myös haukkuu ja kiskoo ketjuaan kun muita koiria menee ohi, mutta ei se vihainen niille ole. Tobias on komea poika, joka tarvitsee opetusta ja rakkautta, ja kaipaisi omaa kotia pian, ennenkuin se tarhalla liikaa stressaantuu.

29.6.2012 Tobiakselle on lisätty uusia kuvia, kuvissa Tobias näyttää kokoistaan pienemmälle! Poika on lempeä jätti, mielettömän tuuhea ja pitkä karvapeite vaikeuttaa Tobiaksen koon määrittelemistä. Iso ja lempeä sylikoira, joka ei saa kyllikseen hellyydestä ja huomiosta. Tobian sopii aktiiviseen kotiin jossa sen kanssa touhutaan ja sohvalla saa nauttia sylikoiran paikasta.

5.6.2012 Tobias on komea ja ystävällinen poika, joka on ollut vasta pari viikkoa tarhalla. Tobias hyppää avoimesti vasten, ja nauttii rapsutteluista.Tobiaksella on vaikuttava katse, ja se tuntuu olevan aika aktiivinen. Tobias tarvitsisi lenkkeilyn ja touhuamisen lisäksi peruskoulutusta.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250euroa.