Tiuku

07.12.2021

Alkuperä: Suomi

05.10.2023  Tiuku sai kodin 

27.09.2023

Nuori ja suloinen Tiuku etsii uutta kotia. Vauhdikas Tiuku on mittelspitzmix tyttö joka tuntuu tykkäävän kaikista. Tulee hienosti toimeen sijaiskodin toisten koirien ja kissojen kanssa, hakee toisia koiria leikkimään, leikkii tyytyväisenä yksinkin jos ei saa muita innostumaan. Iloinen ja oikein mukava tyttö joka tulee toimeen myös kouluikäisten lasten kanssa.
Hihnassa kävelee nätisti ja reippaasti toisten koirien mukana, ei  poukkoile sinne tänne. Voi haukahdella toisille koirille hihnassa, joten tähän on hyvä tulevan kodin varautua.
Hoitotoimenpiteet antaa tehdä ongelmitta.
Yksinolosta ei ole tarkempaa tietoa miten Tiukulta sujuu, täysin yksin Tiuku ei ole ollut sillä sijaiskodissa on jatkuvasti koirakavereita seurana ja tulevassa kodissa olisikin hyvä olla leikkisä koirakaveri odottelemassa. Tulevan kodin tulee sitoutua aloittamaan yksinolo harjoitukset heti koiran kotiuduttua.
Autossa matkustaa hienosti tarkkaillen matkankulkua, ei ole pahoinvoiva eikä pidä meteliä matkan aikana.
Tiukulle etsitään kotia joko rivi-tai omakotitalosta rauhalliselta asuinalueelta. Tulevan kodin tulee sitoutua huolehtimaan koiran päivittäisestä aktivoinnin, liikunnan ja koulutuksen määrästä. Pienikin koira tarvitsee päivittäin aktivointia ja miellyttävää puuhaa elääkseen tasapainoista koiran elämää. Tiuku on sisäsiisti ja sijaiskodissa Vihdissä jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan. Painoa Tiukulla on 5,3kg.