Titta

Lisätty sivulle: 2012-06-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Titta
7.7.2012 Titta sai kodin Aurasta.

***

Steriloitu narttukoira

13.6.2012 Titta on siirtynyt Tallinnan koiratarhalle, jossa Titta steriloidaan. Titta painaa 10 kg.

21.6.2012 Tutustuminen Titta tyttöön oli kovin herkkää. Titta on steriloitu ja valmis lähtemään kotiin. Pieni Titta n.40-45 cm oli vähän arka kun menin sitä hakemaan, täysin outo ihminen, lenkille kanssani.Kesti hetken kun sain narrattua tytön yleensäkin ovesta ulos. Pihanurmella tehtiin tuttavuutta ja hetken kuluttua Titta jo oli tulossa syliin. Titta käveli hihnassa todella fiksusti. Ei vetänyt ja muutenkin meno oli hyvin rauhallista.

Nähtiin muitakin koiria lenkillä eikä niihin ainakaan reagoitu vihamielisesti.
Kun tulimme takaisin tarhan pihaan oli siellä kouluikäinen tyttö. Titta ei aristellut hetkeäkään mennä tytön luo. Kiipesi tytön syliin. Titta on hyvin hellydenkipeä koira.

8.6.2012 Titta on nuori, pienikokoinen tyttökoira Kohtla-Järven tarhalla.
Titta on tottelevainen, rauhallinen ja kiltti koira. Tittan alkoholisti omistaja oli hylännyt tytön kadulle. Titta tulee toimeen muiden koirien kanssa. Titta on toimitettu tarhalle 1.6.2012. Titta steriloidaan ennen luovutusta uuteen kotiin.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa