Tipa (nyk. Tonttu)

Lisätty sivulle: 2008-06-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tipa (nyk. Tonttu)
29.6.2008 Tipa sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

26.11.2008 Tontulle kuuluu tosi hyvää. Kuvia en pysty laittamaan tällä koneella vielä ainakaan. Siskoni kautta se ehkä onnistuisi. Tonttu on reipas 4-vuotias narttu, mutta hyvin omapäinen. Viihtyy koirapuistossakin yksinään ja haukkuu toisia koiria eikä anna tulla lähellä kuin vasta pienen viivyttelyn jälkeen. Eli suhtautuu epäluuloisesti muihin koiriin. Tonttu on hyvin kiintynyt omistajaan ja nukkuu yötkin omistajansa vierellä. Syöminen sujuu nykyään ongelmitta. Ensimmäisten juoksujen yhteydessä ruokahalu katosi viikoksi mutta nyt taas ollaan palattu normaaliin rytmiin. Tonttu on erittäin kaikkea tarkkaileva koira. Nukkuu myös paljon. Kynsien leikkauksessa on tullut ongelmaa (Tonttu riuhtoo ja yrittää purra) mutta yritän ystävieni kanssa totuttaa Tontun siihen toimenpiteeseen. Jos ei onnistu, niin täytyy käydä eläinlääkärissä. Oikein hyvää Joulua ja Uutta Vuotta Teille

***

Narttukoira, noin 4 v.

Tipa on Haapsalulainen tyttönen, joka joutui lopetusuhan alle sen omistajan sairastuttua vakavasti. Tipa painaa n. 7 kiloa, mutta se on ylipainoinen jonkin verran ja saa pudottaa hieman painoa. Tipa on mahdollisesti terrierisekoitus ja ikää sillä on nelisen vuotta.

Koira luovutuetaan uuteen kotiin rokotettuna, tunnistusmerkittynä ja sillä on lemmikkipassi. Kulukorvaus koirasta on 150 euroa.