Timo (nyk. Bongo)

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Timo (nyk. Bongo)
26.11.2005 Timo muutti omaan kotiin Espooseen kissan ja koiran kaveriksi

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

1.1.2009 Bongo on kotiutunut hirmu hyvin :) Ja siitä on tullut koko suvun suuri lellikkihauva. Bongo on aivan omalaatuinen persoona, joka juttelee takaisin ja pitää kyllä huolen, että ruoka on kuonon edessä joka päivä samaan aikaan ;) Jos se pääsee hiemankin myöhästymään, Bongo osoittaa mieltään niiin kauan kunnes saa hyvityksen.

Kotona Bongo on mukavuuden haluinen (vain sohva kelpaa). Bongo otti tyttäremme heti hyvin vastaan. Rattaiden lähelle ei pääse tuntemattomat, ja jos vauva nukkui ulkona Bongo vartoi korva tarkkana, ja ilmoitti heti jos kuului pienikin ääni <3 Eikä Bongoa edes häiritse, jos tyttömme repii hännästä tai korvasta kun silmävälttää. Kesällä Bongo viettää paljon aikaa mökillä vapaana juosten. (voi luottaa ettei lähde silmistä mihinkään) Bongolle on hirmu tärkeää, että se näkee koko ajan tutun ihmisen. Talvella on taas pakko pukea Bongolle päälle ettei raukka palele. (en tiedä johtuuko vain mukavuuden halusta:) Sateella on turha edes yrittää mennä lähimpää puuta pidemälle, koska Bongo itkee muuten koko matkan ja on koko ajan kääntymässä kotiin päin takasin.

***

Urospentu, noin 3kk

14.11.2006 Timo on kotihoidossa Suomessa.

8.11.2006 Timo on noin 3kk ikäinen urospentu. Kaikki neljä veljestä (Tatu, Timmi, Timo, ja Virosta kodin saanut Tero) ovat musta-valkoisia ja Timossa on eniten mustia pilkkuja. Veljeksissä on ainakin noutajaa ja ne kasvavat arviolta ajokoiran kokoisiksi. Veljekset ovat reippaita pentuja, mutta aivan liian laihoja. Ne on tuotu Tallinnan Loomade Hoiupaikkiin 18.10.