Timbu-Limbu

Lisätty sivulle: 2010-01-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Timbu-Limbu
1.2.2010 Timbu-Limbu sai kodin Ulvilasta.

***

Urospentu, noin 6kk

22.1.2010 Timbu-Limbu asustaa samassa häkissä kahden muun koiran kaverina. Äkkiseltään Timbu-Limbu vaikuttaa yhtä sosiaaliselta ja reippaalta koiralta kuin kaverinsakin, niin onnessaan se tulee ihmistä moikkaamaan verkkoaidan viereen. Totuus kuitenkin paljastuu kun menen häkkiin sisälle. Timbu-Limbua rupeaakin jännittämään ja se luikkii kiireen vilkkaa piiloon. Uteliaisuus ja toisten koirien “innoittamana” se tulee kuitenkin minua varovaisesti moikkaamaan. Hihnassa Timbu-Limbu ei ole tottunut lainkaan kävelemään ja ainostaan sille tuttujen tarhatyöntekijöiden rohkaisemana se suostuu muutama metrin kävelemään.

Timbu-Limbulle etsitään koirakokemusta omaavaa kotia ja pojan kanssa on ehdottomasti mentävä koirakouluun. Timbu-Limbun säkäkorkeus on tällä hetkellä noin 40 senttimetriä, mutta lisäsenttejä on vielä odotettavissa.

Timbu-Limbu luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi pojalla on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 150 euroa.