Tiina-Tiikeri

Lisätty sivulle: 2012-10-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tiina-Tiikeri
10.11.2012 Tiina-Tiikeri sai uuden kodin Orimattilasta.

****

Narttupentu, noin 3kk

8.11.2012 Tiina-Tiikeriä mennään katsomaan lauantaina.

7.11.2012 Kuulumisia kotihoidosta: Tiina-Tiikeri on ihan mahtava kakara. Tultiin kotiin 22.30 söi, joi ja juoksi Tarvon kainaloon katsomaan telkkaria. Yöllä nukkui suht hyvin jos miettii, että koti vaihtui nopeasti ja meillä 4 omaa pöhelöä heti tutkimassa kuka kuka meille tuli? Hyvin meni. Aamulla oli tehnyt 98% paperille hätänsä. Taas ruokakuppi tyhjeni vauhdilla ja sen jälkeen alettiinkin jo leikkiä, mutta ei leluilla vaan hoitoiskän kanssa. Hoitoiskä on Tiina-Tiikerin paras leikkikalu. Normaali pentu, aivan mahtava. Kova ulkona juoksemaan vapaana. Remmissä ei oikein tykännyt kulkea, mutta kyllä sekin onnistuu pienen opettelun jälkeen. Tervetuloa katsomaan söpöliiniä, viikolla sovitusti myös mahdollisuus tavata Tiina-Tiikeri Espoossa. Muuten Somerniemllä soitto vaan niin tehdään treffit:)

6.11.2012 Tiina-Tiikeri etsii uutta kotia kotihoidossa Somerniemellä.

***

3.11.2012 Tiina-Tiikeri sai kodin Helsingistä.

***

Narttupentu, noin 3kk

19.10.2012 Tiina-Tiikeri on noin 3kk ikäinen narttupentu Tallinnan tarhalla. Tero-Tiikeri, Tiina-Tiikeri ja Tytti-Tiikeri ovat sisaruksia ja ovat tulleet Tallinnaan Kohtla-Järven tarhalta. Pennut ovat ruskean ja ruskeatiikeriraitaisia. Tiina-Tiikerillä valkoista rinnassa. Pennuista kasvaa keskikokoisia. Perimässä on todennäköisesti sakemannia ja rotikkaa. Varmasti muutakin vaativaa rotua. Tulevassa kodissa on hyvä olla kokemusta palveluskoiraroduista. Koulutus on välttämätöntä näille pennuille. Pennut ovat rokotusten puolesta valmiita matkustamaan Suomeen viikolla 43.

Kuvissa myös pentujen emo.

Luovutusmaksu 200 € sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.