Tiiger (nyk Tige)

Lisätty sivulle: 2012-09-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tiiger (nyk Tige)
02.10.2017 Tige sai kodin Lappeenrannasta.

***

Leikattu uros, n. 8v

09.09.2017 Kotia etsivän Tiigerin touhuja ja kuvia voi seurata myös instagrammissa tunnuksella #tigethedog

14.08.2017 Tiigerin kodin löytymisellä alkaa olemaan jo kiire. Tämä komea herrasmies nauttii lenkkeilystä ja olisi oiva kaveri mökkeilyyn ja metsäretkille. Toiveena on löytää Tigelle koti omakoti- tai rivitalosta, jossa sen ei tarvitsisi olla pitkiä päiviä yksin ja se saisi viettää rauhallista koiranelämää lenkkeillen, leikkien ja rapsutuksista nauttien. Tiiger kulkee helposti monessa paikkaa mukana ja on tottunut reissaaja.

22.07.2017 Tiiger on ollut heinäkuussa omistajien mukana kesälomareissulla ja syksyn sekä arjen koittaessa olisi toiveissa löytää Tiigerille uusi koti, jossa sen ei tarvitsisi olla pitkiä päiviä yksin kotona.

03.05.2017 Komea Tiiger etsii yhäkin uutta kotia rivi- tai omakotitalosta. Tällä hetkellä Tiiger kulkee omistajan mukana töissä tai on työpäivien ajan hoidossa. Tiiger nauttisi päästessään asumaan maalle tai vaikkapa paljon mökkeilevän perheen luokse, jossa saisi elää tasaista arkea.

31.1.2017 Läheisyyttä ja lenkkeilyä arvostava Tiiger odottaa yhä uutta kotia. Tiiger voisi olla mukava kaveri mökkeilyyn ja metsäretkille, yhden ihmisen koiraksi tai vaikka eläkepariskunnan kanssa jakamaan yhteinen arki.

28.12.2016 Tiiger etsii uutta kotia, sillä kerrostalossa yksinollessaan Tiiger haukkuu. Tiiger on ystävällinen poika, joka tulee toimeen toisten koirien kanssa ja on tavannut lapsiakin. Paras paikka kuitenkin Tiigerille olisi omakoti- tai rivitalossa lapsettomassa perheessä, jossa oltaisiin kotosalla ja Tiiger saisi viettää rauhallista koiranelämää lenkkeillen, leikkien ja rapsutuksista nauttien. Koirakaveri toki voisi uudesta kodista löytyä, kissojen kanssa Tiiger ei välttämättä tule toimeen. Tiiger osaa avata ovia ja kahvallisia ikkunoita, ja tilaisuuden tullen myös varastelee tasoille jääneitä ruokia yksin ollessaan, joten myös tästä syystä yksinolo voi tulla haasteelliseksi. Ruokien varastelua ei kuitenkaan tapahdu ihmisen ollessa paikalla. Tiiger on koooltaan n.55 cm ja painaa n.20 kg ja todennäköisesti Tiiger on boxerisekoitus.

KULUKORVAUS uroskoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

***

5.11.2012 Tiiger sai kodin Hyvinkäältä.

***

Kuulumisia kodista:

8.3.2013 Lisätty kuva kodista :)

***

7.10.2012 Tiigerin kodin löytymisellä olisi jo kiire. Tiiger on tottunut elämään normaalia kotikoiran elämää. Jouduttuaan löytöeläintarhalle se on joutunut elämään ulkosalla ketjun päässä. Onneksi tarhalta vapautuu tänään “koiraparakista” yksi paikka pentujen lähtiessä uusiin koteihin, joten Tiiger pääsee sisätiloihin lämmittelemään.

2.10.2012 Tiiger odottelee yhä uutta kotia tarhalla. Kissoihin Tiiger suhtautuu hieman liian innokkaasti, mutta toisten koirien kanssa poika tulee hyvin toimeen. Uusi kuva lisätty.

1.9.2012 Tiiger päätyi löytöeläintarhalle avioeron takia. Lisäksi perheen pieni lapsi oli kiusannut Tiigeriä ja äidin oli käynyt koiraa sääliksi. Tiiger on selvästi stressaantunut tarhalle joutumisesta tutuista kotioloista. Se räksyttää häkissänsä epävarman oloisena, ja päätänkin tutustua poikaan samantien. Tiigeristä huomaa selvästi, että se on elänyt perheen keskellä “normaalia” koiranelämää. Hihnassa kävellään erittäin nätisti ja ohimenevät autotkaan eivät hetkauta Tiigeriä millään lailla. Tiiger tuntuu leimaantuvan ihmiseen nopeasti ja ulkoaitauksessa ollessamme se keskittyy lähinnä nauttimaan rapsutuksista ja läheisyydestä vieressäni istuskellen :)

Tiiger vaikuttaa yllättän rauhalliselta koiralta, mutta toki poika saattaa olla vielä hämillään tarhalle joutumisesta. Narttukoiriin Tiiger suhtautuu ystävällisesti ja se asustaakin samassa häkissä Tuti-tytön kanssa. Tiiger on noin polvenkorkuinen.