Tibu

Lisätty sivulle: 2011-05-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tibu
21.7.2011 Tibu sai oman kodin Turusta

***

Uros, noin 4v. kotihoidossa Tallinnassa.

Tibu luonteeltaan hyvin ystävällinen ja huomionkipeä bokserimix. Kaikki ihmiset, toiset koirat sekä kissat ovat Tibun parhaimpia ystäviä. Lenkkeily sujuu hienosti eikä yksinolokaan ole ongelma. Poika etsii nyt kotia, jossa riittää yllin kyllin huomiota ja motivaatiota aktivoida koiraa. Kodissa voisi hyvinkin olla jo valmiina leikkisä koira, joka ei hermostu tästä energisestä kaverista. Hoitopaikassaan Tibu koitti leikittää jopa koirapatsasta – Tästä pojasta ei siis enää puutu elämäniloa!

Kun Tibu tuli Tallinnan tarhalle, sen liikkeissä huomattiin jotain erikoista. Ne olivat vaivanloisia eikä koira pystynyt kävelemään kunnolla. Eläinlääkärin tutkimuksen jälkeen selvisi, että pojalla on välikorvan tulehdus sekä kilpirauhasen vajaatoiminta. Tibu sai molempiin lääkityksen ja on alkanut nyt voida paljon paremmin.

Tibu ei hauku, joten asumismuodolla ei ole väliä, kunhan koti on sitoutunut Tibun tarpeisiin koko sen loppuelämän ajan. Tibu muistuttaa sekä ulkonäöltään että luonteltaan bokseria, joten tämän rodun tuntemus on eduksi.

Kulukorvaus on 180 e, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen.