Thi Thi (nyk. Sintti)

Lisätty sivulle: 2007-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Thi Thi (nyk. Sintti)
16.8.07 Thi Thi sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

8.10.07 Sintti on kotiutunut todella hyvin. Luulimme eestistä tultuamme että olimme saaneet pienen harmaan koiran. Kotona heti kylpyyn jouduttuaan sintistä kuoriutuikin kiiltävä musta daami.

Sintti on alusta asti ollut todella hyvin käyttäytyvä koira, joka on oppinut kaiken tarvittavan ällistyttävän nopeasti. Eroahdistustakaan ei Sintillä ole ilmennyt ja parissa viikossa se myös oppi pitämään kumpaakin omistajaansa omana isäntänään. Aluksi se kyllä vähän pelkäsi miehiä, mutta nykyään se kyllä tykkää kaikista. Hieman se nykyään jo osaa vahtia pieniä ääniä ikkunasta, mutta eiköhän tuo hieno koira opi senkin kohta jättämään.

Reilu kuukausi sitten Sintti luuli saaneensa lihapiirakan kissanpennun muodossa ja olisi halunnut aluksi syödä sen. Kuitenkin pienen ajan kuluttua se tajusi, että pieni Mauno-kissanen onkin ihan kiva kaveri ja ne ovatkin nykyään erottamaton mutta myös hieman rasavilli kaksikko. Mauno on myös saanut Sintistä kivan äidin korvikkeen.

Aluksi Sintti ei osannut syödä kauhean innokkaasti, mutta nyt se on jo saanut lihaakin luidensa ympärille, ja mikä parasta, oppinut myös syömään.

Tällä viikolla kaksikko pääsee taas maalle riehumaan hieman vapaampiin ympyröihin, missä Sintti on oppinut nauttimaan metsässä juoksemisesta. Ensi kerralla maalla ollessamme se vain istuskeli vieressä meidän poimiessa sieniä, mutta nyt se tajuaa jo että siellähän kuuluu sinkoilla täysiä ympäriinsä. Ehkä se vielä oppii poimimaan sieniä muualtakin kuin korista :)

Eli tämmöstä meille kuuluu, todella onnellisia koiran omistajia ollaan ja taitaa tuo Sinttikin olla aika iloinen uudessa kodissaan. Laitetaan nyt teille kans muutama kuva tässä liitteenä niin näette vähän minkä näköinen se Sintti nyt sitten on (ja kissa myös…)
Kiitos vielä koko rekkurescuelle että saatiin teidän kautta maailman hienoin koira!!

-Mart, Penni, Sintti ja Mauno-

***

11.8.07 Thi Thi on 3 vuotias narttukoira, korkeus n. 40 cm.

Tyttö aristaa ensin uusia ihmisiä, mutta kun tutustuu niin mielellään lähtee lenkille. Lenkillä kävelee kauniisti vaikkakin reippaasti. Iloinen ja hauska tyttö, joka leikkiaitauksessa kirmasi kuin salama pallon ja lelujen kanssa.
Thi Thi ei rähise turhaan häkissään, eikä rähissyt toisille koirille häkkejä ohitettaessa.

Tuotu tarhalle 19.7.-07
Uusi omistaja hakee Thi Thi:n tarhalta yhdistyksen avustuksella.
Kulukorvaus Thi Thi:stä on 100 €.