Tessu

2013 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Sekarotuinen, lempeä Tessu etsii kotia pitkistä lenkeistä nauttivasta perheestä.

18.7.2019 Tessu on hieman herkkä, mutta ystävällinen koira, joka sopisi hyvin rauhalliseen perheeseen, jossa arvostetaan reippaita lenkkejä ja leppoista elämää. Tessu saattaa olla hieman varautunut veiraita kohtaan ensin, ja uudella omistajalla on oltava taitoa tehdä hoitotoimenpiteet palkitsemalla ja ylläpitää kotihoidossa saatuja tuloksia. Tessulle on ollut mm. kynsienleikkuu ja peseminen pelottavaa, mutta on niihin nyt tottunut. Tessu voi vetää hihnassa jos antaa ja säikkyä äkillisiä ja kovia ääniä tai liikkeitä, näihin pitää osata taluttajan suhtautua rauhallisesti. Toisia koiria Tessu joskus arastelee, mutta omankokoisiin rauhallisiin koiriin Tessu osaa tutustua hyvin. Yksinolo sujuu jo, mutta aiemmin Tessulla on olllut eroahdistusta, ja ruoka on yhä asia, jota Tessu voi varastaa, ja tyttö syökin mitä vain jos kuonon eteen sattuu. Tessu on sijaiskodissa Helsingissä, minne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Petra / 0503070137

Soittoajat: su 12-17 , ma 15-20 ja ke 16-20, muina aikoina kyselyt sähköpostitse.

petrarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.