Tessa

Lisätty sivulle: 2008-01-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tessa
1/2008 Tessa sai kodin Salosta.

***

Kuulumisia kodista:

21.12.2008 Tessalle kuuluu hyvää se on edelleen vilkas ja tekemisen haluinen ainoastaan tavaroiden järsiminen on jäänyt pois. Olemme aloittaneet tessun kanssa pyöräilyn ja siitä se tuntuu todella pitävän. Tessa on myös saanut uusia lempi nimiä: Tessu ja Ressu, joita Tessa tottelee molempia hyvin.

Tessan lempi paikka on koirapuisto, missä se pääsee temmeltämään kavereiden kanssa. Ja myös meidän chihun kanssa aamuriehutukset alkavat olla kohta jokapäiväinen rutiini koirille joista molemmat pitävät.

Tessa on myös ollut täysin terve. Ei ole sattunut mitään onnettomuutta, eikä tessa ole sairastellut. Kesällä huomasimme että tessa tykkää myös paljon kahlata vedessä.

12.3.2008 Tessa on saanut itselleen hyvän kaverin meidän Chihuahuasta. Ne tulevat erittäin hyvin toimeen keskenään. Tykkäävät painia ja juosta kilpaa, vaikka eihän meidän Rillillä (Chihuahua) mitään mahiksia olekkaan.

Kaikin puolin Tessa on kasvanut vauhdilla ja painaa tällä hetkellä 16kg ja on oppinut jo paljon temppuja ja vapaana ei lähde mihinkään. Tessa jää aina odottamaan kun ollaan metsässä lenkillä ja tulee kun käskee. Tessa on erittäin energinen ja leikkisä sekä kiltti ja viksu. On muunmolassa jo oppinut kun napsautan sormia niin tulee viereen istumaan, tassun antamisen, maahanmenon, kierimisen ja erityisesti ei sanan merkityksen. Yksin olokin sujuu jo hyvin välillä, tosin tekemisen puutetta on ollut ja silloin on syöty muunmoassa sänkyä, kenkiä ja roskiksia ja kasveja, mutta nekin on jäänyt jo vähemmälle.
Tessa on myös jo melkeinpä kokonaan sisäsiisti.

Tessa on myös tavannut kissoja ja muita koiria ja matkustanut junalla, bussilla ja autolla ja kaikkissa on erittäin kiltisti. Eli Tessa on kaikinpuolin hyvä perheenjäsen meille.

***

Narttupentu, noin 3kk

7.1.2008 Tessa on arviolta vähän yli kolmen kuukauden ikäinen narttupentu, joka on hoitokodissa Ulvilassa. Reipas ja rohkea, saksanpaimenkoiran ja jonkin terrierityyppisen rodun sekoitus. Tessasta kasvaa aikuisena keskikokoinen, n 30 kg.

12.1.2008 Tessa sai eilen tehosterokotteen.

9.1.2008 Mahdoton tehtävä: ota Tessasta kuva! Viipottaa ja riekkuu joka paikkaan ja koko ajan. Tessa, rakastettava riiviö, joka ehdottomasti tarvitsee määrätietoisen koulutuksen ja mielekästä tekemistä. Luulen, jos Tessalle ei järjestä tekemistä, järjestää Tessa sitä sitten itse!

Ihmiselle, joka haluaa harrastaa aktiivisesti, aktiivisen koiran kanssa. Tessa on rohkea, aina valmis, äärettömän ystävällinen koira, joka tykkää kaikista! Koirat, kissat, marsut, kaikki on Tessalle mielenkiintoisia uusia ystäviä! Missä tapahtuu, siellä Tessa! Ajatuksin: “Ai tuollakin tapahtuu, minä olen sielläkin!” Hämmästyttäviin paikkoihin mahtuu tämä pentu, vauhtia riittää. Kerrassaan hurmaava neito, joka silminnähden nauttii rapsutteluista ja nukahtaakin useimmiten silittelyihin.

Tessa luovutetaan rokotettuna ja tunnistusmerkittynä, kulukorvaus Tessasta on 150 euroa.