Terry

Lisätty sivulle: 2012-07-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Terry
1.12.2012 Terry sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

2.12.2012 Heissan, eilen Terry sitten pääsi omaan kotiin :) Ensimmäinen yö meni hyvin ja ainakin vielä Terry on ollut sisäsiisti. Ruoka näyttää olevan supertärkeää ja aina kun liikahdankin keittiöön päin Terry juoksee laukkaa sinne mukaan. Ja ne silmät….kyllä herra tietää miten kiedotaan pikkusormen ympäri:)))

Tästä se lähtee ja nyt tulevalla viikolla totutellaan vähän kerrallaan yksin oloon. Terv. Terry & Taina

***

Kastroitu uros, noin 1v.

6.11.2012 Terry matkusti kotihoitoon Kirkonummelle.

11.10.2012 Terry on tarhan suosikkeja, koska se on kaikille yhtä iloinen ja avoin, eikä sitä ole kenenkään tarvis varoa tai pelätä.Terry on touhottaja, joka tarvitsisi koulutusta, mutta luonteeltaan se on kuitenkin aika pehmeä, ei mikään pomottaja. Terry on vielä nuori ja osa touhotuksesta johtuu tästä, mutta kyllä siitä aktiivinen koira kasvaa, ja se tarvitsee leikkejä, lenkkejä ja aivovoimistelua.

19.8.2012 Terry on yhä oikein iloinen poika, jolle kelpaa kaikki ihmiset, sekä isot että pienet, naiset ja miehet. Lenkillä Terry vetää jonkin verran, ja hajut ja myyrien jahtaaminen vie sen keskittymiskyvyn kyllä kokonaan, ja ilmeisesti sen verran on jahtiviettiä, että oravat, kissat ja muut eläimet saisivat kyytiä tältä koiralta. Muut koiratkin kiinnostavat kovasti, mutta hyvällä tavalla, Terry ei räyhää eikä hauku, mutta haluaisi mennä katsomaan niitä vetäen hihnassaan. Terry on siro ja noin 15 kg, korkeutta pojalla on n. 50-55 cm.

9.8.2012 Terrylle lisätty uusia kuvia.

12.7.2012 Terry on nuori, keskikokoinen ja kaikkia iloisesti tervehtivä poika. Terry on ollut tarhalla vasta pari viikkoa, ja pojalla on todennäköisesti ollut koti, joka sitä ei ole kuitenkaan halunnut pitää. Terry tulee läpsimään tassulla huomiota ja rapsutuksia ja intoutuu myös kutsumaan ihmisiä leikkiin. Terry on aika hiljainen ja persoonallisen näköinen karvaturpa, siinä voi olla ainakin snautseria partakarvoista päätellen. Terry tulee toimeen myös lasten kanssa, mutta on vielä aika villi leikeissään eikä osaa vielä hihnakäyttäytymistä.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa