Tero-Tiikeri (nyk. Roni)

Lisätty sivulle: 2012-10-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tero-Tiikeri (nyk. Roni)
3.11.2012 Tero-Tiikeri sai kodin Lahdesta Roxannen kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

13.11.2012 Poika ollut nyt reilu viikon meillä. Automatka Helsingistä Lahteen sujui hienosti. Poika oli kuin olisi aina matkustanut meidän kanssa. Sama kotiin tultaessa, jossa Ronia odotti meidän aikasempi Rekkujen kautta tullut Roxanne nyk. Ronda (1v 2kk). Roni kiersi kodin siltä seisomalta arastelematta yhtään, Ronda kientereillään. Sitten alkoi tutustuminen toisiinsa. Kaikki lelut leviteltiin ja käytiin läpi, painittiin, juostiin ja riehuttiin. Ja niitä ranttaleita sitten jatkuikin. Ei meinannut muksut malttaa huilata. Ja kyllä, tiikeri se on, samanlailla vaanii, hyökkää ja ääntelee, kuin tiikerin poikanen :).

Roni tekee hienosti tarpeensa sanomalehdelle. Onneksi, sillä se oli kolme ensimmäistä päivää ihan ripulilla, mutta saatin masu kuntoon apteekin ripulitapleteilla ja ruokavaliolla. Sanomalehteä ei riitä olla vain lattialla. Tämä herra onkin jo tässä vaiheessa niin isoa poikaa, että osaa nostaa jalkaansa :) Ulos tehnyt viellä aika heikosti.

Roni ollut melkonen ahmatti, että ruokatapoihin sai kyllä heti todenteolla puuttua. Nyt istuu ja odottaa lupaa mennä kupille ja kädestäkin ottaa nätisti. Roni oli myös kova näykkimään. Eihän se kovaa pure, mutta ei noi pienet neulanterävät maitonaskalit pohkeessa silti mukavalle tunnu ja onhan se huono tapakin. Siitä on myös kivasti päästy eroon.

Roni on ollut kyllä todella rohkea pentu vieraita ihmisiä ja paikkoja kohtaan. Jännätkin jutut, kuten liukkaat portaat kolmanteen kerrokseen, on selätetty Rondaa seuraamalla. Kaikin puolin ihana pikku (11kg) pojan koltiainen. Taas kun on juoksutettu koko perhettä, on hyvä kellahtaa koisimaan Rondan tai omistajien kainaloon. Terv. Leea

***

Urospentu, noin 3kk

19.10.2012 Tero-Tiikeri on 3 kuukauden ikäinen urospentu Tallinnan tarhalla. Tero-Tiikeri, Tiina-Tiikeri ja Tytti-Tiikeri ovat sisaruksia ja ovat tulleet Tallinnaan Kohtla-Järven tarhalta. Pennuista kasvaa keskikokoisia. Perimässä on todennäköisesti sakemannia ja rotikkaa. Varmasti muutakin vaativaa rotua. Tulevassa kodissa on hyvä olla kokemusta palveluskoiraroduista.Koulutus on välttämätöntä näille pennuille. Pennut ovat rokotusten puolesta valmiita matkustamaan Suomeen viikolla 43.

Kuvissa myös pentujen emo.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 200 € sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Jos koira kastroidaan tarhalla, niin kulukorvaus on 250 €.