Teppo

Lisätty sivulle: 2012-06-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Teppo
7.7.2012 Teppo sai kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

31.7.2012 Teppo tuli kolme viikkoa sitten meille ja on saanut Oliviasta tyttöystävän. Ovat molemmat Virosta ja noin vuoden kieppeillä. Energiaa riittää loputtomiin, ei juoksemalla väsy. Tulee hyvin toimeen kissojeni kanssa, ei jahtaa. Mamman sängyllä on välillä täyttä, kun koko jengi ähtää siihen, se on talon paras leikki ja nukkumapaikka. Onneksi sopu sijaa antaa. Madotettu on koko kööri ja kohta vien Tepon ottamaan rokotukset. Pakko ottaa Oliviakin mukaan, kun ovat niin erottamattomat. On jo sisäsiisti ja massussa ollut haava on hoidettu Betadinella kuntoon. Terveisin, Tuija

***

Kastroitu uros, noin 1v.

13.6.2012 Teppo on erittäin sympaattinen ja ystävällinen pieni poika. Poika on siirtynyt Tallinnan tarhalle ja on parhaillaan menossa kastrointiin ja valmis matkaamaan omaan kotiin noin kolmen viikon päästä. Teppo painaa 7 kg.

3.6.2012 Teppo on pienikasvuinen, valko-mustakirjava 1-vuotias uroskoira Kohtla-Järven tarhalla. Teppo on tuotu tarhalle 25.5.2012. Teppo on kiltti kotikoira. Teppo kastroidaan ennen uuteen kotiin luovutusta.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.