Teddy

2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Teddy kaipaa liikunnallista ja huumorintajuista aikuiskotia

07.04.2021

Upea Teddy etsii koirakokemusta omaavaa kotia. Teddy ottaa vieraan vastaan alussa hieman varovasti ihmetellen johtuen ihmisen naamalla olevasta maskista, mutta päästyään haistelemaan häntä heiluu iloisesti ja syliinkin olisi ihan kiva päästä. Voimakkaan Teddyn rotuperimästä löytyy dogo argentinoa ja dogo canariota, tulevalla kodilla tulisi olla kokemusta kyseisistä roduista. Teddy kävelee lenkillä hienosti, innostuu välillä vetämään jonkun hajun perässä ja silloin taluttajalta kysellään voimia. Toisille koirille ei rähise ensimmäisenä, vastaa kyllä jos hänelle räyhätään. On erittäin paljon herkkujen perään ja hyvin motivoitavissa niiden avulla. Omaa myös itsepäisyyttä ja välillä tuntuu ettei Teddyn varustukseen aina korvat kuulu. Yksinolo on sijaiskodissa sujunut hyvin, alussa itkee hieman perään ja saattaa ovea raapasta muutaman kerran mutta mitään tuhoja poika ei ole tehnyt. Yksinolo harjoitukset tulee uudessa kodissa aloittaa heti koiran kotiuduttua jotta mahdollisilta isommilta ongelmilta vältyttäisiin. Teddylle etsitään aikuiskotia rivi- tai omakotitalosta ja tulevan kodin tulee sitoutua koiran koulutukseen, ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Teddy on sisäsiisti ja sijaiskodissa Vantaalla jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan. Korkeutta Teddyllä on n. 65 cm ja painoa 46kg, tällä hetkellä pojalla on hieman ylipainoa.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-19

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.