Taru

Lisätty sivulle: 2012-01-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Taru
4.3.2012 Taru sai kodin Heinolan seudulta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

10.8.2013 Tarulle kuuluu todella hyvää, on todella kiltti, tottelee ja tulee toimeen lähes kaikkien kanssa. Minä, Jenna 14 v, olen Tarun “omistaja”, koska Taru otti minut äidikseen heti kun haettiin Taru Helsingin juna-asemalta. (: Taru vahtii tekemisiäni ja on aina mukanani siellä missä koirat saa olla, eli melkein joka paikassa. (: Taru nukkuukin ihan kainalossa vaikka olisi kuinka kuuma eikä päästä minua silmistään. :D Taru on vaan niin ihana ja rakas koira mitä toivoa voi. ♥ Tarulla on myös koirakavereita, koska olen useasti Tarun kanssa kaverillani, jolla on 4 koiraa ja Taru leikkii kaikkien kanssa. Taru tulee myös kissojen kanssa toimeen (meillä on kaksi kissaa).

***

21.1.2012 Taru on nuori karkeakarvainen mäyräkoiramix tyttö Raplan tarhalla. Taru on noin 35 cm korkea.Taru on luonteeltaan ystävällinen koira. Tulee toimeen muiden koirien kanssa. Tuotu tarhalle 13.1.2012 Jöhvistä.

KULUKORVAUS leikatusta koirasta on 250 €. Kulukorvaus sisältää tunnistusmerkinnän, rokotukset,steriloinnin, madotukset ja loishäädön. Lisäksi koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.