Täpi

Lisätty sivulle: 2012-06-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Täpi
2.8.2012 Täpi sai kodin Tampereelta

***

Leikattu uroskoira, noin 1,5 v.

29.7.2012 Täpi on 1,5 vuotias nuorukainen Rakveren tarhalta. Kun Täpi tuli meille hoitoon viikko sitten se oli erittäin arka ja ujo poika. Ei uskaltanut katsoa ihmisten silmiin, pelkäsi varsinkin miehiä, läähätti kovasti, ei osannut hoitaa asioita lenkillä, piti häntää koko ajan koipien välissä. Mutta viikossa on tapahtunut ihme! Poika uskaltaa jo lähestyä ihmisiä (jopa miehiä!), leikkii muiden koirien kanssa. Täpi on täysin sisäsiisti ja hänellä on hyvä ruokahalu. Lenkillä käyttäytyy hienosti ja on todella ystävällinen muille koirille. Viime yön ukkonen pelotti jonkun verran, mutta yhdessä me kestimme sen hienosti.

3.7.2012 Lisätty kuvia.

26.6.2012 Täpi tulee kaikkien koirien kanssa toimeen ja kissatkin ovat ihan hyviä ystäviä. Täpi kaipaa huomiota paljon, koska sitä ei ole vielä elämässään kovin paljoa ehtinyt saamaan. Täpi kastroidaan ennen Suomeen tuloa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä kastroituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.