Tami

Lisätty sivulle: 2007-03-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tami
27.3.2007 Tami sai kodin Mustiosta.

***

Kuulumisia kodista:

18.12.2008 Tamille kuuluu oikein hyvää ja meille myös. Tamista on kehkeytynyt oikein tottelevainen nuori neiti. Valitettavasti Tamin kaveri eli meidän Pongo koira meni koirien taivaaseen 15.11.2008. Sai sydänkohtauksen ja nukahti pois jo lääkärin rauhoittavasta piikistä. Mutta hän eli hyvän ja pitkän elämän. Olisi täyttänyt tämänkuun 21. päivä 12 vuotta.

Pongo oli springeri poika. Tami masentui, ei leikkinyt eikä syönyt edes luita tai makupaloja, ruokaa kylläkin. Etsi pari viikkoa taukoamatta. Nyt on tyttö entisellään ja elämä maistuu.

29.6.2008 Terveisiä Mustiolta. Ajattelin laittaa Kuulumisia Tamista. Hyvin on mennyt ja Tamista on kehkeytynyt oikein tottelevainen koira. Kova on vahtimaan “laumaansa” mutta hyvällä tavalla. Hihnassa vetää edelleen, mutta Tami tarvitsee kovasti vauhtia niinpä viedäänkin Tami läheiseen metsään joka päivä irti juoksemaan. Rakastaa sitä yli kaiken.

Näin kesällä ollaan käyty mökillä ja siellä Tami ui kovasti. Terveenä on ollut, punkit vaan vaivaavat. En ole vielä ostanut punkkipantaa mutta pian ostan. Täällä on aika paljon punkkeja.

Pongokin elää vielä vaikka alkaa jo viimeisiä vedellä, jalat pettää välillä, haukkuu seinille, ei kuule ja näkökin alkaa olla kaihissa mutta kun ei ole kipuja ja on muuten tyytyväinen niin antaa mennä ajan kanssa. Pongo on ollut Tamille hyvä kaveri ja varmaan on tyhjä olo sillä kun aika jättää. Ihmiset ihailee Tamia vastaan tullessaan, kun se on niin persoonallisen näköinen. Korviin on kasvanut ihanat tupsut. Terkkuja koko perheeltä ja hyvää kesää! T. Tamin porukat

10.4.2007 Kuvia Tamista uudessa kodissa. Tami ja Pongo.

19.9.2007 Tässäpä uusia kuvia Tamista. Kesä meni hienosti ja Tamista kehkeytyi oikea vesipeto. Nautti olostaan mökillä täysin siemauksin. Menkat alkoi neljä päivää sitten ja hänestä tuli hyvin seesteinen nainen. Tamilla on ainutlaatuiset korvat joita kaikki ihailee, niin kuin kuvista huomaat! Hyvin tulee juttuun myös Pongon kanssa. Tottelevainen tyttö! Syysterveisin Suvi

7.6..2007 Hienosti on mennyt, alkaa pikkuhiljaa oppia tavoille, mutta tiukka saa olla. On se ihana mukelo. Pentukarva alkaa lähteä ja hampaat vaihtuneet. Hyvä syömään ja tykkää kovasti lenkillä olosta. Juhannukseksi lähdetään mökille ja ollaan siellä neljä viikkoa. Siellä saa vapaana temmeltää ja uida jos tahtoo. Hyvää kesää toivottaa Tami perheineen.

***

Narttupentu, noin 4kk

16.3.2007 Tami, reg nro 5078 on noin 4kk ikäinen narttupentu Tallinnan Loomade Hoiupaikissa, jonne se on tullut 5.3.

Tami on kiltti mutta hieman arahko tyttönen. Tamia yritetäänkin rohkaista käyttämällä sitä kävelyllä mahdollisimman usein. Tami on myös samassa häkissä kolmekuisen urospennun (Wilke) kanssa, ja he tulevat hienosti toimeen keskenään. Tami ei ole haukkunut tarhalla ollessaan lainkaan. Tami kaipaisi kovasti pesua ja harjaamista, jotta kaikki näkisivät kuinka kaunis tyttö likaisen kuoren alta paljastuukaan.

Tamin tuleva omistaja hakee tytön Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Kulukorvaus Tamista on 100 €.