Tamas (nyk. Rudy)

Lisätty sivulle: 2008-11-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tamas (nyk. Rudy)
1.2.2009 Tamas muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

20.4.2009 Vihdoin pääsee netin ääreen ja kirjoittelemaan posteja. Tamas halusi uuden nimen, pidimme pienen nimileikin ja huomio kiinnittyi Rudyn kohdalle kun luettelin kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja. Eli virallinen nimi on Ruudolf rivorakki läskisäkki Wilson, mutta ihan Rudylla mennään arkielämässä. Juhlapäivät ovat sitten asia erikseen ja korttien allekirjoitukset :).

Rudy on kasvanut noin 5cm ja rotevuutta tullut rutkasti lisää + painoa, komia on tuo poika joka minnuu tuosa tapittaa ruskeilla ihanista ihanimmilla silmillä! IIH RUDY ROCKS! Kaukosäätimistä on tullut liian herkullisia, ja kun joku hihnan toisessä päässä oleva unohtelee säätimet pöydälle niin ne löytyy myöhemmin koottavassa mallissa herran omalta paikalta. Jee, neljäs meni juuri toissapäivänä :D Mutta onneksi koirani on sen verran fiksu, että tajuaa omistajansa tärkeimmät eli kengät jättää rauhaan. KAIKKI MUN TENNARIT ON EHJIÄ :D Istutaan kiltisti, maahan mennään käskystä, tassu tulee give me five´lla ja kunnon miehethän ne osaa tarttua tisseistä. Kuvia ei ole vielä saatu koneelle asti vaikka paljon on räpsitty. Mutta sekin tapahtuu aikanaan. Mukavaa kevättä! <3: Sussu ja Rudy *wof*

***

Urospentu, noin 4kk

Tamas löydettiin tieltä vaeltelemasta ja se odottelee nyt kotia samassa hoitopaikassa siskonsa Talehtan kanssa. Hoitaja kehuu Tamasta mukavaksi kaveriksi joka touhuaa mielellään. Tamas vaatii kunnon kasvatuksen kasvaakseen mukavaksi koirakansalaiseksi eikä pentukouluun meno tämän kaverin kanssa olisi lainkaan pahitteeksi. Tamaksesta kasvaa iso, mahdollisesti saksanpaimenkoiran kokoinen uros :)

Tamaksen kulukorvaus on 150€. Se on rokotettu kertaalleen, madotettu, ulkoloishäädetty sekä tunnistusmerkitty. Tamaksen mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.