Taletha (nyk. Tallu)

Lisätty sivulle: 2008-11-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Taletha (nyk. Tallu)
1.2.2009 Taletha pääsi omaan kotiin

***

Kuulumisia kodista:

14.2.2009 Terveisiä täältä Raision suunnalta! Meillä on mennyt nämä pari viikkoa aivan loistavasti =) Taletha, ystävien kesken Tallu, on sopeutunut meille todella hyvin. Kulkee mamman perässä kaikkialle =) Autossa typy tykkää matkustaa ja hyppääkin aina takapenkille, kun laitetaan auto lämpeämään. Nyt jo on opittu kulkemaan nätisti hihnassa. Meidän sänky tai takan edusta ovat maailman parhaita paikkoja ottaa nokoset. Liitteenä on kuvia Tallusta täältä uudesta kodista! ystävällisin terveisin Sanna, Henri ja Tallu

***

Taletha on n. 4kk ikäinen narttupentu joka odottelee omaa kotiaan.

Taletha löydettiin aivan pienenä pentuna pensaikosta. Sillä oli jalassa murtuma, jonka seurauksena se joutui viettämään useamman kuukauden metallituilla varustettua elämää. Nyt jalka on kuitenkin tervehtynyt ja neitokainen on valmis etsimään sitä omaa kotiaan :) Taletha on yhdessä veljensä Tamaksen kanssa hoidossa Virossa.

Taletha kuuntelee hoitajaansa hyvin ja onkin varsin oppivainen, joskin iloinen ja energinen koirakakara. Tulevan kodin olis hyvä mennä Talethan kanssa pentukouluun. Talethasta tulee aikuisena melko iso koira. Mahdollisesti saksanpaimenkoiran kokoinen. Talethan kodissa voi olla toinen koira odottelemassa.

Talethan kulukorvaus on 150€. Se on rokotettu kertaalleen, madotettu, ulkoloishäädetty sekä tunnistusmerkitty. Talethan mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.