Taika

Lisätty sivulle: 2011-03-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Taika
2.4.2011 Taika sai kodin Hyllykalliolta uroskoiran kaverina.

***

Taika on yksi 10 rottweiler-canario-mix-pennusta, jotka tulivat
yhdistykselle kotia etsimään 27.2.2010. Pennut ovat syntynyt 27.12.2010 ja niiden emä on rodultaan rottweiler ja isä canario.

20.3.2011 Kovasti tykkää edelleen olla sylissä. Syö hyvin ja ulkona tykkäävät
olla ja touhuta. Autossa ovat myöskin matkustaneet. Eivät arkaile vieraita ihmisiä ja kaikista tykätään. Leikit ovat rajuja ja luonnetta löytyy mutta muuten helppoja tyttöjä ja oppivaisia. Kuuntelevat mitä puhutaan ja tulevat kutsusta luokse vieraassakin paikassa. Nukkuvat yöt tosi hyvin ja oppineet mun työviikotkin jo. Toisella viikolla herätään ennen kello 4 ja toisella viikolla saadaan nukkua pidempään. Suurin herkku on siankorvat.

Reippaita tehotyttöjä jotka etsivät omakotitalosta kotia jossa voisi olla jo aikuinen poikakoira odottamassa.

Haukkuminen on vähentynyt mutta kyllä ilmoittavat, jos portintaakse ilmestyy joku auto tai ihminen. Muttta ei mitään räksyttäjiä ole, ei sisällä eikä ulkona.

“Olen tumma kaunis rotikan näköinen tyttö jolla luonnetta löytyy. Kova olen myös
ilmoittamaan haukkumisella, että joku on ovella/portilla. Olen tottunut isoihin
koiriin täällä hoitopaikassa. Olen tottunut myös nukkumaan sohvalla ja sängyllä, mutta paras paikka on syli jossa köllötellä. :) Olen myös tutustunut pieniin lapsiin ja niiden kanssa osasin olla tosi hienosti:)

Soittele minusta niin sovitaan tapaaminen. 10.03.2011 menen sirutukseen ja pentutarkastukseen ja sitten voin lähteä omaan kotiin.”

Tutustu tarkoin ensin kumpaankin rotuun, sillä rotuperimä tekee tästä neitokaisesta haastavan. Taikaa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi ja se luovutetaan ainoastaan omakotitaloon. Uudelta kodilta toivotaan kokemusta samantyyppisistä koirista.

Täältä löydät lisätietoa rottweilerista: http://www.rottweiler.fi/

Taika luovutetaan loishäädettynä, rokotettuna ja sirutettuna, kulukorvaus on 200 euroa