Tähkä

Lisätty sivulle: 2007-01-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tähkä
5.6.2006 Tähkä sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

23.10.2006 Syksy on alkanut ja siten myös tassujen suihkutus. Tähkä ei oikein pidä siitä, että tassuja pitää putsata lenkkien jälkeen. Kiltisti tulee kylppäriin ja antaa putsata, mutta viiksien asennosta näkee, ettei ole mieluista. Meillä on mennyt erittäin hyvin. Tähkä on todella kova juoksija, peittoaa aina lähes kaikki koirat koirapuistossa ja houkuttelee aina muita kavereita juoksemaan. Tähkällä on mielettömän hieno turkki, paksu ja kiiltävä. Uskollinen ja lempeä ystävä. Hienosti menee, terveisiä Tähkältä! t. Ulla

26.6.2006 Tähkä on ollut hyvin ystävällinen ja ihana perheenjäsen. Olemme hyvin kiintyneitä Tähkään ja Tähkä meihin. Tähkä on hyvin leikkisä persoona eikä siitä ikinä huomaisi että sillä on ollut karu lapsuus. Tähkä haluaa tehdä tuttavuutta kaikkien koirien kanssa ja välillä myös ihmisten. Tähkä tykää halailla ja tulla syliin. Se seuraa meitä lähes kaikkialle ja on omaksunut meidät perheekseen. Se tottui meihin jo kahdessa päivässä ja on ollut todella hieno koira.Tähkä syö hyvin ja rakastaa herkku paloja. Tähkä on kova oppimaan uusia asioita ja on alkanut huomata olevansa pentu.

***

Narttukoira, noin 1 v.

6/2006 Tähkä-narttu on colliesekoitus, ikä kesäkuun alussa 2006 noin 1v. Tähkä saapui kotihoitoon Miiralle ja Tommille Espooseen 27.5.2006, koska oli Tallinnan löytöeläintarhalla, Teholla, jo lopetusuhan alla. Tähkä on hyvin ujo, mutta ystävällinen tyttö. Tähkällä on paksu turkki, se kävelee nätisti remmissä ja antaa tutkia itseään. Lisää kuulumisia tulee, kunhan hieman sopeutunut.