Susie

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Susie
4/2006 Susie sai kodin.

***

Kuulumisia kodista:

2009 Susie voi erittäin hyvin ja on meidän oma aarteemme! Susie täytti 3-vuotta 2.2.2009. Luonteeltaan neiti on äärettömän hellyydenkipeä ja hyväluonteinen, mutta luonnettakin löytyy tarpeen vaatiessa. Ihmiset erehtyvät luulemaan Susieta pennuksi, koska se on pienikokoinen ja pää on ihan samanlainen kuin pienellä pennulla :) Susiessa on amerikancockerspanielia (isä) ja sekarotuinen (äiti). Se muistuttaa hieman labradorinnoutajaa/cockeria ainakin pään suhteen ja vartalo on pitkänmallinen ja hoikka vähän niinkuin mäyräkoiralla. Ihastuttava pakkaus kaikenkaikkiaan!

Susie on saanut luotamme hyvän kodin; ulkoilemme paljon ja se nauttii pitkistä metsälenkistä sekä rakastaa vettä ja uimista. Jänisten perään lähtisi samantien ja Susiesta tulisi hyvä jälkikoira varmasti. Tykkää myös etsiä lumesta myyrän ja hiiren koloja ja tekee ykkätyshyökäyksiä lumihankeen :)

Olemme erittäin onnellisia, kun saimme näin ihanan koiran luoksemme yhdistyksenne kautta!

Laitan ohessa pari kuvaa, ovat vanhempia, mutta neiti ei ole noista muuttunut miksikään! Terveisin, Petra, Kari & Susie

9.2007 Meillekin kuuluu hyvää ja uutta; meille on tullut uusi koira Susun kaveriksi!! Sanjo, n.vuoden ikäinen uros tuli meille Espanjasta 11.8. Kodittomat koirat-yhdistykseltä. Sanjo on keskikokoinen sekarotuinen koiru, tod. näk.rotuna ainakin lammaskoiraa? Sanjo oli löydetty kadulta ja ollut tarhalla reilut 5 kuukautta, kunnes sai meiltä kodin. Luonteeltaan kiltti ja huomiohakuinen ja opetettava vielä perustavoille.

Tärkeintä, että tulevat tosi hyvin toimeen Susun kanssa, tosin Susu yritti aluksi alistaa kovasti. Sanjo peräytyi aina näissä tilanteissa, mutta nyt uskaltaa jo leikkiä vapautuneemmin. Sanjo kovasti minun perään, seuraa joka paikkaan, ihan niinkuin Susukin alussa! Susu edelleen ihana oma itsensä, niin helppo ja rakastettava! Lähetän muutaman kuvan Sanjosta ja Sususta. P.S. Susu oli kesälomalla Jepen luona yökylässä ja hyvin olivat tulleet juttuun, vaikka Susu yritti pomottaa Jeppeäkin alkuunsa, tosin johtui tod.näk. häkissä olevasta pupusta, jota oli vartioitava kokoajan eikä Jeppe saanut tulla lähelle silloin. :)Terveisin Petra, Susie & Sanjo

6.2007 Susu on edelleen syötävän suloinen ja tosi sosiaalinen ja kaikkien kaveri. Ollaan muutettu Kirkkonummelta Vihtiin, missä talon takana on hevosten aitaus. Susu käy hevostenkin kanssa tekemässä tuttavuutta. Samoin on siellä JRT kenneli ja siellä olevat pojat on hulluina Susien perään. Ihmiset miettivät vieläkin, että Susie on pentu, kun on noin suloinen.

***

Narttupentu

2006 Suller, Susie ja Spannu ovat sekarotuisen emon ja amerikancockerspanielin sekoituksia. Pennut pääsevät Suomeen huhtikuun puolivälin tietämillä, kun sirutus- ja rokotusmääräykset täyttyvät. Todella reippaita ja suloisia pentuja, jotka ovat tällä hetkellä hoitokodissa Tallinnassa.