Sunny (Nyk. Zero)

Lisätty sivulle: 2013-11-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Sunny (Nyk. Zero)
12/2013 Sunny sai kodin Rautalammelta.

***
Kuulumisia kodista:

11.2.2014 Moikka!
Sunnysta tuli meijän zero. Zerolla on kamalasti energiaa ja se nauttii kun pääsee pitkille metsälenkeille joilloin saa juosta vapaana. Lenkilläkään harvoin tarvitsee hihnaa koska uskoo jos sanotaan. Zero näkee paljon muita koiria. Käymme paljon vanhempiemme luona heille on koira ja ystäväni otti yhtäaikaa samanikäisen koiran kun zero ja olemme tekemisissä päivittäin. Zero nukkuu usein meidän välissä osan yöstä ja sitten siirtyy omaan petiin sängyn viereen. Lempileluna on keltainen ronsu jonka kanssa nukkuu yhdessä kuvassakin. :))

Terveisin
Mia ja tuomo sekä Zero tietenkin :)

***

Pentu, synt (08/2013), kotihoidossa Somero/Somerniemi

27.11.2013 Sunnya ollaan menossa katsomaan.

17.11.2013 Lisätty kuva pentujen emosta. Pentujen säkäkorkeus on tällä hetkellä n. 30 cm.

11.11.2013 Sunny saapui veljensä Silverin kanssa kotihoitoon Suomeen opettelemaan kotikoiran elämää. Pennut ovat sisarussarjansa viimeiset kodittomat, jotka ovat syntyneet pienelle emolle keisarileikkauksella Tallinnan tarhalla. Pentujen isä on todennäköisesti keskikokoinen. Pennut tulevat toimeen toisten koirien kanssa ja ne ovat vauhdikkaita kaveruksia. Myöskin luonnetta pojilta löytyy ja omia puruluita pitää puolustaa isommilta karvakorvilta.

Luovutusmaksu 200e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.