Summer

03/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

21.11.2023  Summer sai kodin

04.10.2023

Summer etsii kiireellä uutta kotia tai vaihtoehtoisesti uutta sijaiskotia.

25.09.2023  

Summerin varaus peruuntui koirasta riippumattomista syistä ja tyttö jatkaa kodin etsintää. Summer, tuttavammin Sumu, on erittäin ystävällinen tyttö joka tarvitsee koulutusta yksinoloon. Hyvin ystävällinen tyttö joka mielellään reippaiden lenkkien jälkeen hakeutuu sohvalle lepäilemään.

28.07.2023

Nuori ja energinen amstaffimix Summer etsii uutta kotia. Summer tulee tutustumaan vieraaseen ystävällisesti mutta innokkaasti, häntä heiluu iloisesti ja tyttö saattaa myös hypähtää tulijaa vasten. Tottelee joitakin peruskäskyjä mutta tarvitsee vielä koulutusta, erityisesti hihnakäytökseen. Remmissä meno on reipasta, hieman vetää mutta on hallittavissa. Toisille koirille haukkuu ja pupuja nähdessään olisi valmis lähtemään vauhdikkaaseen takaa-ajoon.
Autossa matkustaa oikein nätisti, matkan etenemistä seuraili ikkunoista tasaisin välein nousemalla istumaan ja hetken päästä kävi takaisin makuulle. Ei ole pahoinvoiva eikä pidä mitään meteliä. Matkan aikana muutaman kerran näkyi lenkkeileviä koiria, joihin ei reagoinut mitenkään, katsahti vaan.
Sijoitetaan ainoaksi lemmikiksi koirakokemusta omaavaan kotiin. Ei sovellu kissakotiin, mielellään jahtaisi sijaiskodissa olevaa kissaa. Lapsiin suhtautumisesta ei yhdistyksellä ole tietoa ja turvallisuussyistä emme sijoita tyttöä lapsiperheeseen.
Summer on hyvin ihmisläheinen tyttö joka hakeutuu mielellään ihmisensä lähelle makoilemaan ja nauttimaan rapsutuksista.
Yksinolo sujuu hyvin pieninä annoksina, neljä tuntia maksimissaan, ajan ylitys tuottaa hieman turhautumista joka ilmenee tavaroiden pureskeluna. Yksinolo harjoitukset tuleekin aloittaa heti koiran kotiuduttua.
Summerille etsitään koirakokemusta omaavaa aikuiskotia joko rivi-tai omakotitalosta ja tulevan kodin tulee sitoutua huolehtimaan koiran päivittäisestä runsaasta liikunnan, aktivoinnin ja koulutuksen määrästä. Summerilla on erikoisruokavaliona hypoallergia ruoka. Summer on sisäsiisti ja sijaiskodissa Lapinjärvellä jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.