Sulo (nyk. Gizmo), Miinan pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Sulo (nyk. Gizmo), Miinan pentu
Gizmo asustelee omassa kodissa Hyvinkäällä labbis-tyttö Mandin kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

Gizmolla on omat sivut:
http://hessuhenriikka.spaces.live.com/

25.1.2009 Muutimme tässä vuoden vaihteessa, ja nyt vasta saatiin netti taas toimimaan! Gizmolle kuuluu oikein hyvää, muuttokaan ei stressannut poikaa, vaikka sitä vähän jännitinkin (pojalle kun on yleensä kaikki muutokset aika kovia paikkoja), kun sai oman ison reviirin vahdittavaksi ja edes naapurit eivät enää häiritse! ;) Tyyppi on ollut täällä heti ihan kotonaan.

13.4.2008 Gizmo on maailman kiltein ja kultaisin ”pieni” koira (65 cm ja 36 kg), joka on aikuistunut hurjasti viimeisen vuoden aikana. Nuoruuden hölmöilyt ovat jo jääneet taakse, ja pojasta on kasvanut komea ja fiksu mies josta olen todella ylpeä! Gizmolla on nykyään Mandin lisäksi kavereinaan kaksi greyhoundtyttöä, jotka pitävät huolen että poika pysyy hyvässä kunnossa! Gizmo on todella energinen tyyppi, joka onneksi osaa purkaa sen jo hiekkamontuilla kaahailuun sekä erilaisiin nenä- ja älyleikkeihin, ja osaa poika rauhoittuakin kotona hienosti. Nuorempana haaveili ilmeisesti sisustussuunnittelijan urasta, kun järjesteli niin usein kotia uuteen uskoon.. ;)

Gizmo rakastaa juoksemista, jäljestystä sekä uimista yli kaiken, ja harrastaa viimeisintäkin ympärivuotisesti jos vain jossain pystyy. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on ollut aika paljon, mutta onneksi tassuhaavoja ja irronnutta kynttä suuremmilta onnettomuuksilta ollaan vältytty. Muutenkin poika on pysynyt terveenä. Gizmosta kirjoittelen välillä tuonne foorumin puolellekin. Myös muista Miinan pennuista, sekä tietysti Miinasta, olisi mukava kuulla taas kuulumisia! :-) Gizmo on Miinan pentu, Miina oli tarhalle tullessaan tiine. Miina synnytti pennut Suomessa.

Pentu täytti eilen 3kk ja kasvaa todella hurjaa vauhtia! (Painoa on jo n.15 kg, että suuri pojasta kasvanee…) Gizmo on erittäin energinen ja elämäniloa täynnä oleva pieni gremlinssi, joka omaa myös ison kasan tempperamenttia. Hyvin ovat silti tulleet toimeen vanhemman ja rauhallisemman koiramme kanssa. Gizmo on oppinut asioita nopeasti, esim. luokse tulon, sekä käskystä istumisen, tassun antamisen ja maahan menon ja suunnitelmissa olisi aloittaa piakkoin pentukoulu jossa harjoiteltaisiin sitten enemmän kaikenlaista! Olisi mukava kuulla kuulumisia myös muista Miinan pennuista! :) Terveisin: Henriikka, Mika, Mandi ja Gizmo