Suki

Lisätty sivulle: 2012-06-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Suki
11.8.2012 Suki sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

29.8.2012 Heippa! Meillä menee edelleen mahtavasti. Ohessa kuvia tyttösestä, joka on meille jo ihan korvaamaton. Kaikki on Sukin kanssa kivaa! Paitsi lenkillä muiden koirien kohtaaminen, silloin alkaa hurja haukku ja murina, joten emme pääse edes kokeilemaan tutustumista, koska meitä hiukan vältellään. Niskakarvat pystyssä kuin isommallakin urholla tuo tyttö sitten kuitenkin jatkaa matkaa. Kotona elo lintujen kanssa sujuu jo enimmäkseen vahtimatta, eli ovat hienosti tottuneet toisiinsa. :)

Suki tietää, ketkä kuuluvat perheeseen ja tervehtii jokaista meistä aina kotiin tullessa suurella riemulla. Vapaapäivinä tavaksi on tullut aamuisin, että herään siihen, kun Suki istuu sängyllä vieressäni ja tuijottaa. Kun huomaa, että heräilen, alkaa iloinen kiehnääminen kyljessä. Kuono täytyy myös työntää kainaloon :D Arkiaamuisin Suki herää sohvalta meidän noustessa ja kun alamme kahvin keittoon, Suki menee sänkyyn jatkamaan aamu-unia. Mutta kun vaatteet on saatu päälle, tuo pieni ihanuus suorastaan lentää eteiseen, kun tietää että nyt mennään ulos! Samoin meillä on lentävä koira sisääntullessa, koska on opittu että ruokaa tulee kuppiin kun päästään ovesta takaisin.

Suki osaa istua käskystä ja antaa tassua sekä tulla luo (silloin kun itse tahtoo…), mutta nimen kanssa pitää vielä tehdä töitä. Työpäiviin Suki on myös tottunut hienosti, päivät taitavat kulua nukkuessa. Tämä pieni eläin on ihana ja helppo, ja hurmaa jokaisen tapaamansa ihmisen. Itsestäni on mahtavaa ja ihanaa työpäivän jälkeen päästä kävelylle tyttösen kanssa.. Laitellaan lisää kuulumisia kun ehditään! Terveisiä kaikille! Terveisin Suki ja porukat

12.8.2012 Hei, kotimatka meni hienosti, Suki oli aivan rento autossa ja ensimmäistä kertaa näin, että koiralle kelpaa lelulla leikkiminen automatkalla. Kotiin päästyämme tuli hiukan draamaa, koska undulaattiemme häkki oli lattialla ja Sukia olisi kiinnostanut aivan kamalasti. Ja kun linnut liikkuivat, Suki hyppäsi häkkiä vasten, linnut pelästyivät ja sitten Suki alkoi haukkumaan. Siirsimme häkin toiseen huoneeseen yöksi, että saimme rauhoitettua tilanteen ja tänään nostimme häkin hyllyyn korkeammalle, että voimme pitää linnut samassa tilassa saadaksemme Sukin tottumaan niihin.

Muuten ei ole ollut vielä mitään vaikeuksia, Suki syö ja ulkoilee hienosti ja tuntuu olevan aivan rento, mitä tahansa tapahtuukin. Hirmuisen reipas ja rohkea pieni koiru. :) Tällä hetkellä Suki istuu lintuhäkin edessä ja tuijottaa lintuja. Mutta eiköhän tämä tästä, kun alamme tottua toisiimme. Laittelen lisää kuulumisia, kun saamme arjen rullaamaan. Terveisin Suki, Tero, Rasmus ja Kaarina

***

Steriloitu narttukoira, noin 8v.

23.7.2012 Suki tuli kotihoitoon Ulvilaan Porin lähelle.

29.7.2012 Pieni Suki noin 8-vuotta, on rakkauden myrsky ja joskus jopa tornado :) Helposti lähestyy kaikkia ihmisiä ja hurmaa heitä ihanalla luonteellaan. Todella reipas, sosiaalinen, ystävällinen ja erittäin lempeä. Iloisesti lähtee lenkille ja hyvin jaksaa 3-4 km matkan. Kotona köllöttelee sohvalla ihmisten seurassa. Äärimmäisesti nauttii rapsutuksista ja silittämisestä, myös “vauvana”
ihmisten sylissä.

Sukin turkki kiiltää ja muuten tyttö on erittäin hyvässä fyysisessa kunnossa. Suki syö erikoisruokaa (Urinari S/O), mitään muuta hänelle ei voi antaa. Mutta onneksi ruoka maistuu (kuiva ja märkä) ja namipalan sijaan toimii kuiva muona – muutama kappale annetaan palkinnoksi. Eroahdistusmerkkejä Sukilla ei ole – ei hauku turhia ja jää kotiin rauhallisesti. Suki odottaa uutta onnellista omistajaa Ulvilassa ;)

Suki (n. 8-vuotta) etsii kotia Kohtla-Järvellä.

24.6.2012 Suki on iloinen ja reipas koiratyttö, jonka kanssa on mukavan helppo lenkkeillä. Koska entinen omistaja on laiminlyönyt koiran hoidon ja jättänyt virtsatieinfektion hoitamatta, Sukille suositellaan syötettäväksi jatkossa Royal Caninin Urinary ruokaa. Tytön virtsa oli tarhalle tullessa ollut kovin veristä, mutta nyt tyttö on lähtenyt toipumaan kovaa vauhtia. Tapasimme lenkillä myös n. 10-vuotiaita lapsia, joiden kanssa Suki tuli hyvin toimeen. Lenkillä tai tarhalla Suki ei juurikaan haukkunut. Suki rakastaa pyöriä maassa ja nauttia kesätuulten hajuista!

14.6.2012 Suki siirtyi Tallinnan tarhalle. Suki kärsi virtsatieinfektiosta. johon tyttö sai hetimmiten antibioottikuurin. Ystävällinen ja reipas tyttö painaa 7 kg. Suki steriloidaan ennen uuteen kotiin menoa ja tyttö onkin valmis matkaamaan omaan kotiin noin kolmen viikon päästä.

8.6.2012 Sukin oli eräs ihminen löytänyt puuhun sidottuna metsästä. Hän oli odotellut, että jos joku olisi tytön hakenut mutta kun useampaan tuntiin ketään ei ilmestynyt niin hän toimitti tytön koiratarhalle. Nyt Suki etsiikin rakastavaa kotia, joka on valmis pitämään huolta tytöstä sen loppuelämän. Suki on chihuahua(mix) ja se on kooltaan pieni. Ihmisiin Suki on suhtautunut ystävällisesti.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi tytöllä on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus steriloidusta koirasta on 250 euroa.