Sting

Lisätty sivulle: 2011-07-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Sting
22.10.2011 Sting sai kodin Veikkolasta.

***

Kuulumisia kodista:

22.4.2015 Mulla kaikki hyvin ja elämä on kivaa täällä. Saan kaiken mitä haluan ja minulle pidetään seuraa kun syön ja minähän syön vain olohuoneessa:)

Toi mun kuskini, joka toi mut Suomeen, kävi kaffeella täällä meillä, joten tässä kuva terveiset. Ai niin mun tän vuoden punkki saalis on jo kuusi, joten varokaa punkkeja ! Terveisin: Sting Kirkkonummen prinssi

8.3.2014 Kuvakuulumisia Stingiltä.

21.11.2012 Kävin Stingiä moikkaamassa ja poika senkun komistuu:) Vuosi tuli täyteen 22.10 Suomi-koirana oloa ja kaikki ovat edelleen niiiiin onnellisia Stingistä. Stingin tyttöystävä Adelekin oli kylässä ja tanner tömisi, kun koirat leikkivät keskenään. Kahville kun lähdettiin tuli myös Adele sisälle kuin olisi talon omaa väkeä. Aivan mahtavaa naapurissa asuu tyttöystävä, joka käy päivittäin leikkimässä. Ja vuoroin vieraissa: Sting käy tyttöystävän luona kylässä. Ruokakin on alkanut maistumaan kun on vähän kilpailua, koirille rakennettu oma portti, josta pääsevät kulkemaan koska haluavat, toistensa luokse:) Kaverukset lähettävät terveisiä kaikille !

21.6.2012 moi! Sirun kanssa vietetiin hetki Stingin luona kun odotettiin että Siru pääsee omaan kotiinsa:) Että oli lapsilla hauskaa! Kuvia oli tosi vaikea ottaa, kun vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti.:) Luovutettiin minä ja stingin emäntä ja mentiin pihalla olevaan katokseen pois jaloista kahville.

Sting on kyllä sellanen vauhti veikko ja aina niin onnellisen oloinen koiruus:) Emäntä ja isäntä ovat olleet todella tyytyväisiä Stingiin ja uskon että Sting on
myös tyytyväinen heihin.

Huono on edelleen syömään koiranruokaa, mutta on kiloja jo sen verran tullut, että ei näytä enään luurangolta. Nyt kyllä kun sirun kanssa oltiin, niin kelpasi kahvipulla, kun oli kilpailija:)

Stingin naapuriin on muuttanut saksanpaimenkoira tyttö, joka tykkää tulla stingin kanssa leikkimään. Tapasinkin tämän koiran tällä reissulla. Niin mahtavan tyttöystävän on Sting saanut, että on kylän muut poikakoirat kateellisia. :) Ja on vielä virosta joten voivat puhua keskenään omat juttunsa viroksi:) Muutenhan Stingin kotikieli on ruotsi, joten kielimiehiä on tämä Sting:) T: Stingin haamukirjoittaja katarina:)

27.3.2012 Kävin tänään moikkaamassa Stingiä :)Mahtava poika, ja ah mikä pusukone :) Koira on saanut lihaksia ja esitteli niitä kyllä enemmän kuin mielellään. :) Hienoja juoksupyrähdyksiä näin aidatulla pihalla, ja mikä huvittavinta, poika juoksee muutaman rundin ja sitten vasta menee isolle hädälle ja näin tapahtuu päivittäin. :)

Nirso on kovasti ruuan suhteen edelleen. Koiran nappuloita on ostettu jos vaikka mitä merkkiä, mutta ei ole herran mieleistä vielä taidettu keksiäkään. :)
Tuliaisina vein jos vaikka mitä sorttia namia, ja “pah, syö ite”, tuumas Sting :) Vihdoin sitten säälistä varmaan minua kohtaan otti siankorvan ja jopa söi sen siinä kun muut joimme kahvia:)

Mahtava poika ja on kyllä sellanen mamman ja papan sohva/sänky peruna :)
Olen niin onnellinen että tämä koira ja ystäväni kohtasivat :) T.Katarina

29.11.2011 Sting saapui suomeen kyydilläni 22.10 ja nyt olen käynyt häntä moikkaamassa pari kertaa. :) Sting on kuin olisi ollut aina tässä kodissa. Oli sopeutunut ekana iltana. :) Stingin kanssa käytiin eläinlääkärissä reilu viikon kotona olon jälkeen; silmissä oli tulehdus. Sai 2:n viikon antibiootit. Samalla reisulla oli myös ylipitkät kynnet jääneet eläinlääkäriin. Myös koiran laihuudesta oli tullut sanomista, mutta nyt kun toisen kerran kävin, oli jo ehkä hieman saanut massaa!

Kaikki perheessä rakastavat koiraa. Leikkiä osaa myös niin sisällä, kuin
ulkonakin. Ovat rakentaneet Stingille oman leikkiaitauksen, missä saa juosta
turvallisesti vapaana. :) Stingin ei tarvitse viettää yksin aikaa juuri ollenkaan vaan kulkee mukana reisuilla. Hyppää kuorma-autoon ihan innoissaan, johon hänelle on rakennettu oma pesä, jossa matka taittuu tassut taivasta kohden nukkuen turvallisesti emännän ja isännän välissä:)

Mahtavaa oli istua ja kahvitella talon emännän kanssa kun Sting makoili sohvalla ja oli niiiiiin onnellinen. Terveisin Stingin “autonkuljettaja”.

***

Kastroitu uros, noin 9kk

23.9.2011 Sting on n.9 kuukauden ikäinen kastroitu urospentu Rapla tarhalla. Sting kasvaa todennäköisesti n. 60 cm korkeaksi. Sting tulee toimeen muiden koirien ja lasten kanssa ja on erittäin energinen. Sopii hyvin agilityyn ja muihinkin aktiivisiin lajeihin.Sting on mukava koira. Rotuperimässä ehkä sakemannia, snautseria. Ei ensimmäiseksi koiraksi.

Sting luovutetaan uuteen kotiin kastroituna,tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Stingin Tallinnasta. Sting tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Stingistä on 200 euroa.