Stiina (nyk. Martta)

Lisätty sivulle: 2010-06-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Stiina (nyk. Martta)
7.8.2010 Stiina sai kodin Lempäälästä.

***

Kuulumisia kodista:

11.8.2010 Stiina, nyttemmin Lady Aston Martin (sillä jaloa sukuahan tässä ihan selvästi ollaan, leidejä) eli Martta seurailee korvapurjeet kallistellen perheen touhuja ja tahtoisi olla mukana kaikessa. Koira on kuin unelma. Kaunis, ystävällinen, luottavainen ja niin fiksu, että varmaan oppii lukemaan samaa tahtia meidän ekaluokkalaisen kanssa. Voiko tällaista ollakaan?

Tuoreen äidin kotiintulomatka oli liiankin jännittävä, sillä ajoimme tunnin verran Lahjan-päivän myrskynsilmässä ja jyrinä, salamointi ja sateen jylinä oli huumaavaa. Tyttö tärisi kauhusta, mutta katsoa napitti luottavaisesti, että kyllä sinä varmaan pidät huolen minusta, tämän kamaluuden keskelläkin. Ja yhdessä siitä selvittiin. Autossa on ajettu sen jälkeen lyhyesti, ja kovin täristää ja jännittää edelleen, mutta luottavaisesti hyppää kyytiin ja rauhoittuu kyllä aika nopsaan emännän esimerkkiä tarkaten. Toivotaan, että autoilusta tulisi vielä ihan mukava juttu.

Lenkkireitillä on jo muutama koira tullut kohdattua ja niille vähän puhelee, että josko tutustuttaisiin, mutta tyytyy kyllä siihenkin, että otetaan herkkupala ja katsellaan vaan. Samoin tänään koulunsa aloittaneita mölyäviä lukiolaispoikalaumoja, jotka tuosta tontin edestä kulkevat, komentelee ikkunan raosta. Mokomat jolpit, tontilleko tuppaavat. Mutta vallan hienostuneesti sanoo, huomauttaa. Metsälle lähtisi kovin mielellään, puput ja oravat saavat pään sekaisin. Joten hihnassa saa kulkea vielä tovin jos toisenkin, vaikka onkin totellut tänne-käskyä mallikkaasti.

Perheen kahteen eläke-ikäiseen kissaan tutustuisi innolla, mutta kissat pitävät etäisyyttä, jota hän osaa kunnioittaa. Ihan hyvä alku.

Pentujaan tuntuu vielä vähän etsivän, lastenhuoneesta kuuluu joskus leikin tohinassa sen tyyppistä ääntä, että Martta alkaa vikistä ja käy varmuuden vuoksi nuuskimassa pehmot. Mutta maailmallahan ne lapset jo ovat.

Kiitos tästä otuksesta. Perhe on ihan rakastunut.

Koiramäen tytöt

***

Narttu, noin 2-5v.

Kuulumisia kotihoidosta:

11.7.2010 Lisätty vauvakuva. Vasemmalta oikealle; Saku, Siru, Suvi, Samuli, Samu, Santtu ja Santeri. Hienosti maitoa riittää ja vauvat ovat tyytyväisiä ja pulleita. Eilen meni ensimmäisellä rikki 500 grammaa

7.7.2010 Stiina-mami sai 5.7. 7 suloista pentua. Kaikki meni hyvin ja mami hoitaa vauvojaan esimerkillisesti. Kaikenkaikkiaan Stiina on aivan mahdottoman hurmaava ja suloinen koira, sisäsiisti, ei tee tuhojaan ja erittäin ystävällinen tyttö. Stiina ei juurikaan hauku.

30.6.2010 Stiina on hoitokodissa Suomessa. Stiina todettiin tiineeksi, ja se on juuri saamassa pennut. Stiina on nuori iloinen ja reipas narttu, joka painaa reilu kymmenen kiloa. Lisätietoja Stiinasta myöhemmin.

14.6.2010 Stiina on pienehkökokoinen ystävällinen narttu Kohtla-järven tarhalla.

Kulukorvaus Stiinasta on 180 euroa. Stiina luovutetaan uuteen kotiin pentujen vieroituksen jälkeen.