Stella

Lisätty sivulle: 2013-07-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Stella
12/2013 Stella sai oman kodin.

***

Kuulumisia kodista:

14.9.2019 Hei! Halusin kertoa teille kuulumisia Stellasta, adotoin hänet Rekkurescuen kautta kuutisen vuotta sitten! :)

Alkuaikojen pienten haasteiden jälkeen (varautuneisuutta etenkin miehiä kohtaan, hihnassa räyhäämistä, porraspelkoa, yksi miun puremisepisodi yms.), joista on päästy yli lempeän ja systemaattisen koulutuksen ja luottamuksen rakentamisen avulla, Stellasta ja miusta on tullut meijän oma pieni voittamaton tiimi.

Hän on miun paras kaveri maailmassa, ja on ollut uskomattoman hienoa tutustua häneen ja saavuttaa hänen luottamus ja olen ihan uskomattoman kiitollinen että löysin hänet ja sain adoptoida hänet. :) Miun töiden takia ollaan muutettu vuosien varrella sinne ja tänne, ja hän ollut uskomattoman sopeutuvainen minne ollaan mentykin, ja lyönyt ällikällä kaikki miun ystävät ja perheenjäsenet olemalla tunneälykkäin ja lempein koira, jota on tavattu. Ollaan nyt asuttu jo useampi vuosi Norjassa Tromssassa ja hän on kovasti nauttinut merestä, vuorilla vaeltamisesta ja porojen tarkkailemisesta! :) Hän on superhyvä lenkkikoira, ja kotona rauhallinen sylivauva (ei anna kokonsa häiritä syliin mahtumista), jota saa rapsuttaa vaikka koko päivän. Hän rakastaa heardoggy leluja, joita kulunut vuosien varrella jokunenkin. :)

Haluan kiittää teitä siitä uskomattoman hienosta työstä mitä teette eläinten hyvinvoinnin puolesta, ja että teidän ansiosta sain elämääni tän maailman ihanimman karvakasan. <3

***

Steriloitu narttukoira, noin 2v.

21.8.2013 Kuvaterveisiä iloiselta Stellalta! Neiti tulee innoissaan tervehtimään vierailijoita ja istuu nätisti saaden herkkuja vastineeksi hienosta käytöksestä.

6.8.2013 Stella on leikkisä ja iloinen tyttö. Stellaa on helppo motivoida, ja se onkin oppinut tarhalla nopeasti käskyt istu ja maahan :)
Lisätty uusi kuva.

16.7.2013 Stellan häkin luokse mentäessä tyttö aluksi juoksee häkin toiselle puolelle. Stella jää hetkeksi tutkailemaan kummastuneena tulijaa, mutta päättääkin sitten juosta häntä heiluen taluttajan luokse.

Lenkillä kävellään reippaasti eteenpäin, ottaen välillä kontaktia taluttajaan. Stella pääsee Big-River uroskoiran kanssa leikkiaitaukseen, jossa tämä pariskunta viihtyy mainiosti keskenään. Stella tulee siis tarhaoloissa ainakin uroskoirien kanssa toimeen.

Stella on vielä nuori, iloinen koira, joka selvästi on ollut ennen kotikoirana. Stellaa ei olla edellisessä kodissa kovin paljoa koulutettu, mutta tyttö vaikuttaa hyvin oppivaiselta ja miellyttämisenhaluiselta koiralta.

Stella on noin 60 cm korkea. Rotuperimässä saattaa olla jotakin noutajaa ja kenties saksanpaimenkoiraa. Stella on ystävällisyyden lisäksi hyvin kaunis koira kiiltävällä mustalla turkilla.

Stella luovutetaan uuteen kotiin steriloituna, tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi tytöllä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Stellan Tallinnasta tai halutessaan yhdistyksen edustajan kanssa Pärnun tarhalta. Kulukorvaus steriloidusta koirasta on 250 euroa.