Stella

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Nuoruudenintoa pursuava Stella kaipaa kotia

03.10.2019 Ystävällinen amerikanbulldoggimix Stella etsii uutta kotia.
Stella on nuori, reilu vuoden ikäinen tyttö jolla energiaa riittää. Tyttö on kouluttamaton, peruskäskyistä istu taitaa onnistua parhaiten kun tarjolla on herkkuja ja namipaloilla onkin motivoitavissa. Hihnassa kulkeminen on vauhdikasta ja sijaiskodissa harjoitellaan ahkerasti hihnakäytöstä paremmaksi. Vaatii tulevalta omistajaltaan paljon koulutusta ja kärsivällisyyttä  joten huumoria kannattaa varata takataskuun reilusti. Toisten koirien kanssa Stella ei juurikaan ole ollut tekemisissä, uroksen kanssa yhteiselo saattaisi onnistua kuitenkin paremmin kuin narttujen. Mikäli tulevassa kodissa olisi koirakaveri tarjolla, tulee koirien tavata vähintäänkin kerran ennen kotiutusta. Kissoihin suhtautumisesta ei ole tietoa, joten ei kissaperheeseen. Energisyytensä vuoksi Stellaa ei myöskään luovuteta lapsiperheeseen, sillä tyttö ei ymmärrä omaa kokoaan ja saattaa tahtomattaan vahingoittaa pienempiään. Tytölle etsitään kotia rivi-tai omakotitalosta. Stellan tulevalta kodilta odotetaan koirakokemusta kyseisestä tai vastaavista roduista sekä sitoutumista koiran kouluttamiseen, sohvakoiraksi Stellasta ei ole.  Stella on sisäsiisti ja yksinolokin onnistuu tytöltä hienosti tuhoja tekemättä. Stella on sijaiskodissa Uudellamaalla jonne tyttöön pääsee sovitusti tapaamaan.

Kulukorvaus

Eläinlääkärikulut nousevat koiran rotuominaisuuksien takia korkeiksi, joten näiden koirien kohdalla kulukorvaus on 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-20

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.