Steffy (nyk. Tyyne)

Lisätty sivulle: 2009-12-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Steffy (nyk. Tyyne)
6.1.2010 Steffy sai kodin Perttulasta

***

Kuulumisia kodista:

18.6.2010 Meillä on mennyt tosi hyvin. Koko kevät on käyty Koirakoulu Heiluvanhännän kursseilla. Eihän Tyynestä varmaan tokomestaria tule, mutta hieno tyttö se on joka tapauksessa. Tyynellä on vähän murkkuikä menossa. Pientä mahtailua koirapuistossa, mutta tosi paikan tullen alistuu kääpiöpinserille :) Kiitos , että saatiin Tyyne kotiin! Terveisin, Suvi

***

Narttupentu, noin 3kk

Steffy on Valgan tarhalla oleva 3-kuukauden ikäinen beigen värinen, lyhytkarvainen narttupentu. Steffyn emo on Tiibetinmastiffi ja isä on Kaukasianpaimenkoira. Berry, Steffy, Melly ja Donna ovat samasta pentueesta. Tytöistä kasvaa noin 60 cm:n korkuisia ja 60 kg painavia. Tulevalta kodilta vaaditaan rotujen tuntemusta ja kokemusta suurista koirista. Ei kerrostaloon. Ei pienten lasten perheeseen, koska tytöt omaavat tulevaisuudessa massaa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiibetinmastiffi
http://www.visionomi.net/cora/

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnasta. Kulukorvaus koiranpennusta on 150 euroa.