Steffe

Lisätty sivulle: 2017-01-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Steffe
11.02.2017 Steffe sai kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.4.2017 Olen saanut Steffen kanssa kulkea yhteisiä lenkkipolkuja noin 2 kk. Steffe oli aluksi pelokas, arka ja hieman alipainoinen, mutta sopeutuminen uuteen kotiin lähti yllättävän helposti käyntiin. Nyt Steffellä on massaa ja sille on kasvanut kunnon terrierin lihakset. Yllätyin kuinka innokas ja nopea Steffe on oppimaan uutta, varsinkin jos palkinto on jotain maukasta mussutettavaa :) Kaiken kaikkiaan pelokkaasta ja arasta koirasta on kuoriutunut ulos utelias, iloinen ja maailmaa innokkaasti tutkiva pieni koiruus :)

***

Uroskoira, 3 v

28.01.2017 Steffe siirtyi kotihoitoon Vantaalle jossa poikaan tutustutaan nyt paremmin.

25.01.2017 Steffe on puhdasrotuinen skyenterrieri joka etsii kiireellä uutta kotia. Steffe ei tule toimeen toisten koirien kanssa ja nykyisessä kodissa joutuu olemaan eristettynä lauman muista koirista joten tilanne on Steffelle erittäin stressaava. On luonteeltaan arka ja tulevalta kodilta odotetaankin kokemusta aroista koirista. Ei sijoiteta lapsiperheeseen, kissat eivät myöskään ole Steffen mieleen. Osaa olla yksin tekemättä tuhoja ja on sisäsiisti. Steffe on reipas lenkkeilijä ja pallot ovatkin pojan mieleen.

KULUKORVAUS leikatusta koirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.