Spike

01.11.2014

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Ystävällinen Spike kaipaa uutta kotia

05.05.2019

Upea ja suurikokoinen belgianpaimenkoira Spike kävelee luokseni rauhallisen itsevarmana ja haisteltuaan tarkkaan tulijan, tarjotut namitkin kelpaavat. Spike todella tietää kokonsa ja osaa myös käyttäytyä sen mukaisesti, arvokkaasti. Spike saapui yhdistyksen hoiviin odottelemaan uutta kotia omistajan  ajanpuutteen vuoksi. Poika on erittäin ystävällinen ja avoin, vieraan mukaan lähteminen ei epäilytä yhtään. Hihnassa kävelee reippaasti jopa hieman vetäen, joten tähän tarvitsee koulutusta. Vastaantulevissa koirissa pienemmät koirat aiheuttavat haukkumista ja saattaa hyökkiä niiden suuntaan, isompien koirien kanssa ei haukahduksia isompia ongelmia ole ollut. Spike ei juurikaan ole ollut tekemisissä toisten koirien kanssa joten tästä syystä pojalle etsitään kotia ainoana lemmikkinä. Myös kissoja sekä muita pieneläimiä kohtaan poika on liian innokas. Spike tulee toimeen lasten kanssa ja on tottunut myös kerrostaloelämään. Sisätiloissa Spike on rauhallinen eikä ole tehnyt mitään tuhoja. Spikelle haetaan kotia jossa ollaan valmiita sitoutumaan pojan koulutukseen ja aktivointiin. Tulevalta kodilta odotetaan kokemusta palveluskoiraroduista eikä poikaa luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Ihanteellisin koti Spikelle olisi rivi-tai omakotitalo rauhallisella alueella ja Spike varmasti innostuisi jostain harrastuksesta johon pääsisi uuden omistajansa kanssa touhuamaan. Spike on tällä hetkellä sijaiskodissa Pukkilassa jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

 
 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-20

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.