Spannu (nyk. Svante)

Lisätty sivulle: 2011-05-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Spannu  (nyk. Svante)
4.11.2011 Spannu nykyinen Svante sai kodin Taalintehtaalta.

***

Uros, noin 10v. kotihoidossa Ulvilassa

29.10. Spannusta ei oteta lisää kyselyitä, hänet on alustavasti varattu omaan kotiin.

Spannu, arviolta n. 10 vuotta etsii loppuelämän kotia Ulvilassa. 1.10.2011 Spannu on ollut meillä kotihoidossa jo 5 viikkoa eikä hänen käyttäytymisensä ole miksikään muuttunut. Hän on edelleen kiltti ja rauhallinen poika. Oikeasti emme käytä kotona Spannu-nimeä, vaan hän on Pappa :) Valtavasti vanhaa karvaa on lähtenyt pois viime kuun aikana ja vähän painoa on tullut lisää – tässä on meidän isoimmat uutiset ovat :))) Ei ole tullut ilmi mitään hoitoongelmia. Pappa on aina tyytyväinen. Tykkää tosi paljon autoilusta – yrittää tulla autoon joka kerta kun huomaa, että auton ovi on auki, ja todella nauttii kun pääsee kyytiin! Helppo ja mukava koira odottaa loppuelämän kotia :) T.Nadja

29.8.2011 Spannu saapui kotihoitoon Ulvilaan. Spannu on todella kiltti ja rauhallinen. Tykkää lapsista ja aikuisista. Spannu on helppoa lenkkiseuraa (myös lapsille). Fiksu ja tottelevainen herra. Kävi tänään suihkussa ja nauttii shampoopesusta ja selkähieronnasta. Sitten lähtii kovaa vauhtia ympäri taloa tekemään kuperkeikkoja ja rullaamaan mattoja – todella pirteä papparainen! Spannun hampat ovat erinomaisessa kunnossa! Turkki toki tarvitsee hoitoa, koska se on pehmeä ja menee helposti takkuiseksi. Olemme jo aloittaneet Spannun turkin kunnostusta ja sekin onnistuu rauhallisesti.

Pölynimuri, polkupöyrät, mopot ja muut koneet eivät aiheuttaa minkälaista reaktiosta. Kissat myös eivät kiinnosta Spannua. Koirista hän ei ole sama mieltä: nartut ovat ihan yes, mutta isot ja nuoret urokset ei välttämättä (mutta voi olla että se johtuu vain matkastressistä ja uudessa paikassa
olemisesta). Kaksi asiaa jotka kiinnostavat Spannua erittäin paljon ovat lenkille lähtö (sinne hän on valmis menemään koska vain) ja ihmisten ruoan tuoksu pöydältä – silloin Spannun silmät pyöristyy, korvat tulevat pystyyn ja hän jopa sanoo jotakin ääneen :) Muuten hän on hiljainen, eikä haukuu lainkaan kun ovikello soi tai autot tulevat talon pihaan.

24.5.2011 Reipas Spannu etsii loppuelämän kotia. Suurimmat hötköilyt on hötkyilty ja Spannua kuvaillaan rauhalliseksi ja melko hiljaiseksi ja harmittomaksi koiraherraksi. Spannu on ihmisystävällinen koiraherra ja muihin koiriinkin Spannu on suhtautunut rauhallisesti. Spannu on n. 45 cm korkeudeltaan oleva spanielisekoitus, joka löydettiin ja toimitettiin alunperin Kohtla-Järven koiratarhalle.

Spannu luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, kastroituna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Spannu tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus on 200 euroa.