Sonja Metsäntyttö

Lisätty sivulle: 2013-08-06

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sonja Metsäntyttö
2/2014 Sonja sai kodin ainoana koirana Nakkilasta.

***

Kuulumisia kodista:

25.5.2014 Sonja lähettää helteiset terveiset uudesta valtakunnastaan! Kestää todennäköisesti jonkin aikaa tulla ihan tutuksi paikkoihin. Syö ja hoitaa tarpeensa, mutta vaatii oman rauhansa. Hiljaa hyvä tulee. Terveisin Kauko

***

Leikattu narttu, noin 5 v.

Sonja Metsäntyttö on noin 5-vuotias steriloitu, pystykorvan kokoluokkaa oleva narttukoira. Sonja etsii kotia hoitokodissa Sastamalassa.

29.9.2013 Sonjaa aluksi jännittää, kun vieras ihminen menee tyttöön tutustumaan. Sonja on tullut nätisti toimeen erityisesti uroskoiran kanssa, mutta myös narttuihin suhtautunut hoitokodissa alistuvasti. Tuttu ihminen saa Sonjalle annettua nätisti mm. korvatipat ja tutun ihmisen kanssa Sonja lähtee mielellään lenkille. Ohikulkevat autot hieman jännittävät. Paljon kokenut tyttö etsii aikuiskotia, joka on valmis antamaan aikaa ja rakkautta, tälle paljon kokeneelle koiratytölle. Sonja ei ole missään vaiheessa osoittanut negatiivista/aggressiivista käytöstä ketään ihmistä kohtaan. Tutustuessa uusiin ihmisiin tarvitsee kuitenkin aikaa ja kun sitä on valmis antamaan, Sonjasta saa herttaisen ystävän. Sonjalle paras asumismuoto on rauhallinen seutu omakotitalossa. Sonja haukkuu todella vähän, vain tutun ihmisen mennessä lenkkihihnan kanssa tytön luokse, saattaa muutama pienehkö haukahdus kuulua.

12.8.2013 Sonja on aivan suloinen tyttö, vaikka vielä monet asiat pelottavat, ei se kertaakan ole edes yrittänyt käyttää hampaita. Sonja ei hauku, joten uusi koti voi olla millaisessa ympäristössä vain, mutta toki Sonjan tausta tulee ottaa huomioon. Tälle kovia kokeneelle tytölle paras koti olisi rauhallinen aikuiskoti, jossa ymmärretään antaa aikaa sopeutua uusiin ja jännittäviin asioihin. Sonja on tällä hetkellä meillä löytöeläinkodilla hoitolassa, joten se etsii myös hoitokotia, jossa pääsisi harjoittelemaan taas kotikoiran elämää.

6.8.2013: Sonja on elänyt omillaan luonnossa noin 4 vuotta. Nyt Sonja harjoittelee uudelleen ihmiseen tottumista, ja etsii itselleen omistajaa, jolla olisi kärsivällisyyttä opettaa Sonjalle elämää kodissa ja joka osaa ottaa huomioon Sonjan menneisyyden kokemukset.

Sonja on tällä hetkellä hoitokodisssa Kiikoisissa Pirkanmaalla, ja siihen voi tulla tutustumaan sovitusti. Sonjan uusi koti saisi olla vapaa muista lemmikeistä ja pienistä lapsista.

Lisätietoja Sonjasta myöhemmin.