Sofia (nyk. Kamu/Karmen)

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sofia (nyk. Kamu/Karmen)
08/2006 Sofia sai kodin.

***

Kuulumisia kodista:

22.8.2007 Tässä kuvia Kamusta, joka tuli meille elokuussa 2006. Kamu on vuoden aikana muuttunut kovasti. Tyttö on saanut rutkasti itseluottamusta ja rohkeutta. Iloinen ja ihana koiru, joka nimensä mukaan on kaikkien kaveri.
Terveisin, Susanna ja Miika

11/2006 Eroahdistuksen kanssa ollaan opittu elämään suhteellisen hyvin. Kamu osaa olla yksin jo pidempiä aikoja ilman ongelmia, joten edistystä on tapahtunut. Tosin aina yksin jäädessään Kamu vaikuttaa todella surulliselta ja onnettomalta. Kotiinpalatessamme tyttö onkin sitten todella iloinen ja tervehtii iloisella haukkumisella. Meille tullessaan Karmen oli todella laiha, mutta nyt tytön paino on saatu nousemaan normaaliksi sekä Kamun turkki on paljon paremmassa kunnossa. Kamu pitää todella paljon lenkkeilystä, erityisesti pallon kanssa leikkiminen on Karmenin mieli puuhaa. Kamu on varsin iloinen ja kiltti hauva ja nauttii elämästään.

***

Narttu

Kesä 2006 Sofia on hyvin ystävällinen ja ihmisrakas nuori narttukoira. Sofialla on korkeutta n. 50 cm ja painoa n. 20 kg, ehkä hieman alle. Sofia ei haukkunut paljoakaan ja vaikutti onnettomalta kun ihminen lähti hänen luotaan pois. Lenkillä käveli ja juoksi todella nätisti, ei vetänyt ollenkaan. Sofia etsii kotia Viljandin tarhalla. Valmis tulemaan Suomeen n. 14.8.