Sisi

Lisätty sivulle: 2014-01-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sisi
30.03.2014 Sisi sai kodin Vantaalta.

***

Narttu, noin 2 v.

Kuulumisia kotihoidosta:

25.02.2014 Sisi alkaa olla jo varsin rohkea. Sen mainio luonne alkaa tulla esiin: jos koirasta voisi niin sanoa, Sisi hymyilee. Sisi on pohjimmiltaan itsenäinen, sellaista omilla aivoillaan ajattelevaa sorttia. Sisi on nyt myös löytänyt aktivointilelujen riemut: mikään ei ole niin hauskaa kuin parkettipallon pyörittäminen ja siitä saa vielä ruokaakin! Sisi onkin aikamoinen herkkusuu, ainakin omasta mielestään. Sisi pärjää mainiosti muiden koirien kanssa. Se juoksee tosi mielellään esimerkiksi koirapuistossa.

28.01.214 Sisi on reipastunut ja utelias. Se viihtyy niin kainalossa kuin pitkillä lenkeilläkin. Sisi on sisällä rauhallinen ja ulkona se käyttää kaiken energiansa nuuhkimiseen. Se on nopea oppimaan ja liikkuu vikkelästi. Sisistä tulee oivallinen agility- tai jäljestyskoira. Sisi ei hauku sisällä ja se kulkee portaita vaivattomasti. Sisi tulee toimeen muiden koirien kanssa. Busseja ja autoja pitää vähän jahdata, mutta ohitusharjoitusta tehdessä bussit ja autot ihan unohtuvat.

13.01.2014 Sisi on ihan sylikoira. Sisi syö, mutta aika vähän. Se enimmäkseen nukkuu ja on aivan hiljaa. On aika passiivinen sisällä, ei innostu kovin paljon mistään, eikä lähesty oma-aloitteisesti ihmistä. Sisiä ei tarvitse yhtään komentaa.

Kapeat tilat jännittävät, esim. keittiöön ei mene ollenkaan ja iso eteinenkin on vielä aika jännä. Se pelkää myös takaa tulevia asioita. Sisi tuntuu sisällä pelkäävän enemmän kuin ulkona. Ulkona piristyy huomattavasti ja häntä nousee ylös. Ulkona tulee luokse kutsumalla, istuu ja ottaa namia. Toistaiseksi Sisi on haukkunut vain ulkona ja silloinkin autoja.

Sisin kanssa aloitetaan ohitusharjoitukset. Se haukkuu autoja ja lähtee perään. Myös juoksijat innostavat. Metsästysvietti on ihan selkeä, kanin perään meinattiin mennä ja kovaa. Ei tässä nyt remmirähjästä taida olla kyse vaan enemmänkin tottumattomuudesta kaupungin juttuihin. Sen saa kyllä laantumaan kun Sisi tottuu ympäristöön. Sisi reagoi hyvin ohitusharjoitukseen. Sisiä on koulutettu varmaan jossain vaiheessa, koska esim.tietää että miksi ennen oven avaamista istutaan alas. Se on tosi fiksu koira ja nopea oppimaan, ehdottomasti agilitykoira :)

11.01.2014 Kaunis ja hoikkarakenteinen Sisi tyttö saapui yhdistykselle etsimään kotia yhdessä pentunsa Tessin kanssa. Sisi on ystävällinen, alussa hieman arahko tyttö, mutta uteliaisuutensa ansiosta helposti lähestyttävä kaunokainen. Hihnakävely ei oikein ole hallinnassa, vetää melkoisesti joten siinä on tulevalle omistajalle työnsarkaa. Lisätietoja saadaan kunhan hoitopaikassa ollaan hieman tutustuttu lisää.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on rokotuskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus on 200 euroa.