Sirpa

Lisätty sivulle: 2013-01-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sirpa
3/2013 Sirpa sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia kodista:

3/2013 Lisätty Sirpalle kuva omasta kodista.

***

Narttukoira, noin 1v.

19.2.2013 Taluttajan kuulumisia: Voi mikä röllipeikko, mutta niin mahtavap akkaus. Kova oli juoksemaan ja lumessa pyörimään ja remmikävelykin sujuu tytöltä vallan mainiosti. Vähän vettä ja shampoota ja pientä trimmausta ja sieltä kuoriutuu kaunis koira, turkkia joutuu varmaan vastaisuudessakin hoitamaan, mutta tyttö antoi käsitellä itseään hienosti. Sellanen velmuilija ja leikkisä pakkaus. Sirpa vielä odottaa aikaa trimmaukseen sekä sitä omaa kotia!

28.1.2013 Sirpa on luonteeltaan iloinen ja avoin koira, joka ottaa vieraat ystävällisesti vastaan. Pentumaisuuttakin Sirpasta vielä hitunen löytyy, koska tyttö ei vielä ole kovin vanha. Sirpa on sterilisoitu ja kaikin puolin valmis matkaamaan omaan kotiin, jossa on lenkkiä tarjolla ja ihmisseuraa, joka on valmis puuhastelemaan kaikenlaisia mukavia asioita Sirpan kanssa.

15.1.2013 Lisätty Sirpalle ulkoilukuvia.

13.1.2013 Sirpa on tällä hetkellä hieman homssuinen karvakasa, joka tykkää antaa huomiota ihmisille nuolaisujen merkeissä. Sirpan epäillään olevan airedalenterrierisekoitus ja tarhalta luvattiinkin trimmata tyttö tähän ulkomuotoon. Painoa Sirpalla on noin 30 kg. Sirpa jakaa tällä hetkellä häkkinsä pienemmän poikakoiran kanssa, joten tulevassa perheessä voisi ainakin olla uroskoirakaveri odottamassa.

4.1.2013 Sirpa on löydetty Närvan kaduilta jolkottelemasta ja sieltä rankkuri otti Sirpan mukaansa Itä-Virossa olevalle koiratarhalle. Sirpa on arviolta vielä melko nuorekas. Rotuperimästä voi löytyä esim. snautseria tai jotakin terrieriä, tytön karvan ollessa melko omapäinen ja saaden Sirpan muistuttamaan kunnon katukoiraa homssuisen ulkonäön takia. Trimmaamalla Sirpasta kuoriutuu nätti tyttö. Sirpan luonteesta on lisätietoa tulossa.

Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnasta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, steriloinnin, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.